تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/11/30 - 17:35
کد خبر: 496973

امیرعبداللهیان عازم سری‌لانکا شد

وزیر امور خارجه کشورمان به منظور دیدار و گفتگو با مقامات سری‌لانکا عازم این کشور شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام این خبر که به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات عالی سری‌لانکا عازم این کشور هستم، در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: رایزنی‌ برای گسترش همکاری‌ها در حوزه اقتصاد، تجارت، کشاورزی، علم و فناوری، خدمات فنی و مهندسی و …در دستور کار مشترک ماست.

وزیر امور خارجه کشورمان در طول  حضور در سریلانکا  در پرتو مناسبات دوستانه دو کشور ،با مقامات ارشد این کشور در خصوص گسترش مناسبات فی مابین در حوزه های سیاسی ،اقتصادی علمی ،فنی و مبادلات فناوری بحث و گفتگو خواهد کرد.

پیشتر 14 مرداد ماه علی صبری، وزیر امور خارجه جمهوری دموکراتیک سوسیالیستی سریلانکا به تهران سفر کرده و با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرده بود.

در این دیدار امیرعبداللهیان آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همه جانبه همکاری‌ها با سریلانکا از جمله فعال کردن کمیسیون مشترک اقتصادی، کمیته مشترک کنسولی و گردشگری و افزایش همکاری‌ها در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد توجه قرار داد و بر اراده سیاسی مشترک در جهت بسط همکاری‌های فرهنگی، گردشگری، علمی، دانشگاهی، فناوری‌های نوین و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با برشمردن ظرفیتهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های نوین و قابلیتهای شرکتهای دانش بنیان ایرانی، بر صدور خدمات فنی و مهندسی، فناوری‌ها و تجهیزات پزشکی تاکید کرد.

امیرعبداللهیان نگاه به آسیا را یکی از اولویت‌های اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم عنوان و خاطر نشان کرد، ریاست آتی سریلانکا بر اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند موسوم به «آیورا» فرصتی مهم برای تقویت همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای آسیا و اعضای سازمان آیورا خواهد بود.

علی صبری، وزیر امور خارجه سری‌لانکا نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در کشورمان اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران علی رغم همه فشارها، دشمنی‌ها، و تحریکها، دستور کار صلح آمیز خود را ادامه داده و این انعطاف و قدرت مردم ایران در حوزه تکنولوژی، آموزش و توسعه صنعتی جای تبریک دارد.

وی سریلانکا را دروازه جنوب و شرق آسیا خواند و ریاست کشورش بر اتحادیه آیورا و همکاری متقابل با ایران را فرصتی برای نقش آفرینی بیشتر ایران، و روابط قوی تر ایران با جمعیت یک میلیارد و هشتصد میلیون نفری شبه قاره هند عنوان کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top