تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/12/01 - 19:45
کد خبر: 497039

اکبرپور:

هواداران نمی‌دانند چه کسی راست می‌گوید و چه کسی دروغ

هواداران نمی‌دانند چه کسی راست می‌گوید و چه کسی دروغ

پیشکسوت باشگاه استقلال اعتقاد دارد کار علی خطیر و جواد نکونام از آشتی کردن گذشته است و اختلاف بین آنها در شأن باشگاه استقلال نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، درباره اختلافات پیش‌آمده بین علی خطیر و جواد نکونام گفت: این شرایط از ابتدای فصل وجود داشت، ولی بعد از مدتی آنها آشتی کردند و ما هم خوشحال شدیم که دیگر تیم به حاشیه نمی‌رود. متأسفانه این اختلاف‌نظرها دوباره دیده می‌شود و ما از هر دو طرف و اطرافیان‌شان حرف‌هایی می‌شنویم و جملاتی می‌خوانیم که در شأن و شخصیت باشگاه استقلال نیست. استقلال باشگاه بزرگی است و باید راه‌حلی پیدا شود تا این مشکلات و اختلافات از بین برود. متأسفانه نمی‌دانم ما پیشکسوتان چه باید بگوییم و چه کاری انجام بدهیم، چون کار این دو نفر از آشتی کردن گذشته است.

 وی ادامه داد: من نمی‌خواهم از هیچ‌کدام از آنها طرفداری کنم، چون برای من استقلال مهم است. این باشگاه مدیران و مربیان زیادی را به خود دیده، ولی مهم این است که شخصیت استقلال حفظ شود. نکونام به‌عنوان سرمربی خواسته‌هایی داشته و باشگاه هم شرایط خاص خودش را دارد، ولی بهتر است این وضعیت هر چه زودتر تمام شود.

اکبرپور در واکنش به اینکه برخی معتقدند استقلال کمبود بازیکن ندارد، خاطر نشان کرد: من نمی‌گویم استقلال مشکل کمبود بازیکن دارد و اتفاقاً بازیکنان خوبی در این تیم حضور دارند و دو بازیکن باکیفیت هم به لیست تیم اضافه شدند. در ابتدای فصل اما نفرات موردنظر کادر فنی به‌صورت کامل جذب نشدند و فکر می‌کنم بحث جایگزین کردن و نیمکت قوی هم بسیار مهم است که استقلال شرایط چندان خوبی در این زمینه نداشت.

مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال یادآور شد: رفتارها و صحبت‌های هر دو طرف موردپسند من و خیلی‌ها نیست و معتقدم سرمربی و مدیرعامل باشگاه باید به استقلال و هوادارانش احترام بگذارند. الان شرایط طوری است که هواداران نمی‌دانند چه کسی راست می‌گوید و چه کسی دروغ، ولی استقلال تا اینجا نتیجه گرفته است و هواداران هم طبیعتاً پشت نکونام هستند. من معتقدم ادامه این روند و مصاحبه کردن شرایط را سخت‌تر می‌کند و هر دو طرف باید خویشتنداری کنند تا این حاشیه‌ها کمتر شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top