تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/12/01 - 20:37
کد خبر: 497049

پرداخت ۱۹۲ همت وام ازدواج و فرزند در ۱۱ ماه

پرداخت ۱۹۲ همت وام ازدواج و فرزند در ۱۱ ماه

از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه جمعا مبلغ ۱۹۲ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند به یک میلیون و ۴۱۵ هزار متقاضی توسط شبکه بانکی پرداخت شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، صحابی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت :از ابتدای سال 1402 تا تاریخ 30‏ بهمن ماه، بالغ بر 732 هزار فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ 149.6 هزار میلیارد تومان توسط شبکه بانکی پرداخت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 28 درصد رشد داشته است.

وی افزود : همچنین با توجه به سهمیه تکلیفی در نظرگرفته شده بابت این تسهیلات که تا تاریخ 30‏‏‏‏بهمن ماه، مبلغ 135.7 هزار میلیارد تومان است، عملکرد شبکه بانکی در این خصوص بیش از 110 درصد است که نشان از همکاری خوب شبکه بانکی در اعطای تسهیلات مزبور در سال جاری دارد.

صحابی از رشد 39 درصدی پرداخت تسهیلات فرزند آوری در 11 ماهه سالجاری خبرداد و گفت :‌ از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه تعداد 683 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزند به مبلغ 42.4 هزار میلیارد تومان توسط شبکه بانکی به مشمولین پرداخت شده است .

صحابی با اشاره به تأکیدات رئیس جمهوری مبنی بر صفر شدن و کاهش صف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تصریح کرد: براین اساس و همچنین دستور رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر لزوم تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات مذکور، این بانک تمهیداتی اندیشید تا به رغم پیوستگی و سیال بودن جریان ورود و خروج متقاضیان این تسهیلات، علاوه بر تعهدات و سهمیه های ابلاغی به بانک های عامل بابت اعطای تسهیلات ازدواج در سال جاری، برای کاهش متقاضیان در صف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانکهای عامل نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج به 125 هزار نفر از متقاضیان در صف ازدواج و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند به تعداد 110 هزار نفر از متفاضیان در صف تسهیلات مزبور تا پایان سالجاری اقدام کنند.

وی افزود: همچنین تفاهم شده است بانک قرض‌الحسنه مهر و قرض الحسنه رسالت نیز نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند آوری به متقاضیان اقدام کنند. باتوجه به تفاهمات به عمل آمده متقاضیان در صف از تعداد 270 هزار به تعداد 194 هزار نفر رسیده است.

مقام مسئول بانک مرکزی با بیان اینکه عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات یادشده به صورت مداوم در حال رصد و پایش است، یادآور شد: پیگیری به حداقل رساندن متقاضیان در صف تسهیلات مذکور به جدیت در دستور کار بانک مرکزی و بانکهای عامل قرار دارد و انتظار می رود تا پایان سال جاری شاهد کاهش متقاضیان در صف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top