تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/12/01 - 20:37
کد خبر: 497049

پرداخت ۱۹۲ همت وام ازدواج و فرزند در ۱۱ ماه

پرداخت ۱۹۲ همت وام ازدواج و فرزند در ۱۱ ماه

از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه جمعا مبلغ ۱۹۲ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند به یک میلیون و ۴۱۵ هزار متقاضی توسط شبکه بانکی پرداخت شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، صحابی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت :از ابتدای سال 1402 تا تاریخ 30‏ بهمن ماه، بالغ بر 732 هزار فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ 149.6 هزار میلیارد تومان توسط شبکه بانکی پرداخت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 28 درصد رشد داشته است.

وی افزود : همچنین با توجه به سهمیه تکلیفی در نظرگرفته شده بابت این تسهیلات که تا تاریخ 30‏‏‏‏بهمن ماه، مبلغ 135.7 هزار میلیارد تومان است، عملکرد شبکه بانکی در این خصوص بیش از 110 درصد است که نشان از همکاری خوب شبکه بانکی در اعطای تسهیلات مزبور در سال جاری دارد.

صحابی از رشد 39 درصدی پرداخت تسهیلات فرزند آوری در 11 ماهه سالجاری خبرداد و گفت :‌ از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه تعداد 683 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزند به مبلغ 42.4 هزار میلیارد تومان توسط شبکه بانکی به مشمولین پرداخت شده است .

صحابی با اشاره به تأکیدات رئیس جمهوری مبنی بر صفر شدن و کاهش صف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تصریح کرد: براین اساس و همچنین دستور رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر لزوم تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات مذکور، این بانک تمهیداتی اندیشید تا به رغم پیوستگی و سیال بودن جریان ورود و خروج متقاضیان این تسهیلات، علاوه بر تعهدات و سهمیه های ابلاغی به بانک های عامل بابت اعطای تسهیلات ازدواج در سال جاری، برای کاهش متقاضیان در صف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بانکهای عامل نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج به 125 هزار نفر از متقاضیان در صف ازدواج و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند به تعداد 110 هزار نفر از متفاضیان در صف تسهیلات مزبور تا پایان سالجاری اقدام کنند.

وی افزود: همچنین تفاهم شده است بانک قرض‌الحسنه مهر و قرض الحسنه رسالت نیز نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند آوری به متقاضیان اقدام کنند. باتوجه به تفاهمات به عمل آمده متقاضیان در صف از تعداد 270 هزار به تعداد 194 هزار نفر رسیده است.

مقام مسئول بانک مرکزی با بیان اینکه عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات یادشده به صورت مداوم در حال رصد و پایش است، یادآور شد: پیگیری به حداقل رساندن متقاضیان در صف تسهیلات مذکور به جدیت در دستور کار بانک مرکزی و بانکهای عامل قرار دارد و انتظار می رود تا پایان سال جاری شاهد کاهش متقاضیان در صف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top