تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/12/08 - 15:41
کد خبر: 497583

سومین اجلاس توسعه نرم‌افزار ایران برگزار شد

سومین اجلاس توسعه نرم‌افزار ایران برگزار شد

اجلاس توسعه نرم افزار ایران با همکاری انجمن‌های دانشجوئی، تشکل‌ها فناورانه و اکوسیستم فناوری اطلاعات کشور، به صورت سالانه میزبان علاقه‌مندان و صاحب نظران صنعت فناوری کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سومین اجلاس توسعه نرم افزار ایران (IDS 2024) در مرکز نوآوری و شتابدهی شمیرانات برگزار شد. در این نشست به بررسی توسعه نرمافزار و سختافزارهای بومی در کشور پرداخته شد. مهدی داعی، دبیر اجلاس اهمیت توجه به صنعت توسعهافزاری را اینگونه بیان کرد؛ که صنعت نرمافزار، نمودی از مهارتهای نرم و تفکر انتزاعی انسانی است. این نوع فناوری ناملموس و مبتنی بر هوش انسانی است، اما آثار درک پذیری دارد. گذشت عصر سختافزار و توجه جهانی به فناوریهای نرم، ضرورت توجه به عامل انسانی توانمند و صنعت نرمافزار را نمایان میکند. با وجود تلاش هایی که برای صنعت نرمافزار در ایران صورت گرفته هنوز این فناوری به صنعت پایدار تبدیل نشده است. برنامه ریزی در این حوزه به نگاهی عمیق و آینده پژوهانه نیاز دارد.

اجلاس توسعه نرم افزار ایران با همکاری انجمنهای دانشجوئی، تشکلها فناورانه و اکوسیستم فناوری اطلاعات کشور، به صورت سالانه میزبان علاقهمندان و صاحب نظران صنعت فناوری کشور است.

برگزیدگان این دوره اجلاس توسعه نرم افزار ایران (۲۰۲۴)

سومین اجلاس توسعه نرم‌افزار ایران برگزار شد

افراد برگزیده صنعت توسعه نرمافزاری با توجه به فعالیت سالانه و دستآوردهای فردی معرفی شده اند:

  • حمیدرضا صاحب توسعه دهنده برتر بخش نرم افزارهای موبایل.
  • سید رضا حسینی محقق برتر بخش توسعه سیستم عامل های موبایل
  • علی رستملو توسعه دهنده برتر بخش سامانههای تحت وب
  • بهزاد قاسمی توسعه دهنده برتر بخش وصلههای امنیتی
  • محمدامین سعادتمند توسعه دهندهبرتر بخش داشبوردهای بومی سکوهای آنلاین

محمدرضا منتظری داور بخش برگزیدگان این دوره اجلاس توسعه نرمافزار، با اشاره به این موضوع که افراد برگزیده از بین ۳۰۰ توسعه دهنده فعال کشور انتخاب شدهاند خاطر نشان کرد: ظرفیت توسعه نرمافزاری در کشور رو به افزایش است و جوانان ایرانی با سرعت در حال اثبات جایگاه خود نه فقط در کشور، بلکه در جهان هستند. برگزاری این گونه گردهمایی و نشستها در کشور از لزوم شناسایی و استعدادیابی فعالان حوزه صنعت نرمافزاری است و این امکان را فراهم میکند تا افراد متخصص و دارای استعداد را بعد از شناسایی، در جایگاه مناسبی قرار داد و چه بسا همین امر میتواند موجب کاهش مهاجرتهای شغلی و تخصصی در کشور شود.

همانند سالهای گذشته، این بار نیز تهران برف پوش میزبان این دورهی اجلاس توسعه نرمافزاری کشور بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top