تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/12/09 - 20:19
کد خبر: 497739

پیام وزیر اطلاعات به مردم +جزئیات

پیام وزیر اطلاعات به مردم +جزئیات

وزیر اطلاعات نوشت: امروزه مشارکت در انتخابات نقش بزرگی در تأمین امنیت پایدار ایفاء می‌کند؛ لذا از تمام ملت شریف ایران برای حضور فعّال و دشمن‌شکن در انتخابات دعوت به عمل می‌آید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در متن پیامی که حجت‌الاسلام و المسلمین سید اسماعیل خطیب، که با سپاسگزاری وزیر اطلاعات از مردم ایران و مسئولین کشوری و لشگری به مناسبت هفته‌ سربازان گمنام امام زمان(عج) آغاز شده است، می‌خوانیم: «با تبریک اعیاد شعبانیه، ولادت منجی عالم بشریت و مصلح کل و گرامی داشت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از عنایت‌های محبت آمیز و پیام‌های مشوقانه مقامات و مسئولان نظام، علما و فضلا، ائمه محترم جمعه و جماعات، فرماندهان، وزرا، رؤسا و مدیران سازمان‌ها و نهادها، نمایندگان محترم مجلس شورا اسلامی، جامعه‌ی علمی و دانشگاهی، فرهیختگان و اصحاب رسانه‌ کشور، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، شهرداری‌ها، اصناف، اقوام، نخبگان، هنرمندان، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و آحاد ملت شریف ایران به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و از درگاه خداوند مهربان، بهروزی و موفقیت همه‌ی عزیزان را مسئلت می‌نمایم.

همواره از دستاوردهای اطلاعات مردم پایه این است که آحاد مردم عزیز کشورمان در تأمین امنیت نقش داشته‌اند. امروزه مشارکت در انتخابات نقش بزرگی در تأمین امنیت پایدار ایفاء می‌کند لذا از تمام ملت شریف ایران برای حضور فعّال و دشمن‌شکن در انتخابات دعوت به عمل می‌آید و ان‌شاءالله با این حضور برگ زرین دیگری از کتاب سترگ اطلاعات و امنیت مردم پایه را رقم خواهند زد.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
خسروپناه: ۲۰ درصد ظرفیت جذب عمومی به نخبگان اختصاص می‌یابد
قالیباف: با آنهایی که در قتل کودکان ما شریکند، برخورد می‌کنیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۰ بار به یمن حمله کرد
واکنش خداداد عزیزی به حواشی دیدار تراکتور و ملوان
ترامپ: چون می‌توان روی نتانیاهو حساب کرد، از او حمایت می‌کنم
متفکرآزاد: وزیر ورزش درباره توهین‌ها در ورزشگاه انزلی پاسخگو باشد
علت فوت دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا در دست بررسی قضایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top