تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/12/10 - 20:58
کد خبر: 497822

طلای نماینده شیرجه ایران در تخته یک متر

طلای نماینده شیرجه ایران در تخته یک متر

چهارمین روز مسابقات شیرجه قهرمانی رده های سنی آسیا با قهرمانی سام واژیر در تخته یک متر انفرادی همراه بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امروز (پنجشنبه) در چهارمین روز از مسابقات شیرجه رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا نمایندگان شیرجه ایران در ماده‌های تخته یک متر انفرادی و ۳ متر انفرادی با حریفان آسیایی خود به رقابت پرداختند.

در چهارمین روز این مسابقات ابتدا دو ملی پوش شیرجه ایران سام واژیر و کیومرث اصلانی در شیرجه تخته یک متر انفرادی رده سنی ۱۴-۱۵ سال کار خود را آغاز کردند.

سام واژیر شیرجه رو ارزنده ایران که تا به اینجای کار عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته بود پنجمین مدال کاروان شیرجه ایران به ارمغان آورد. واژیر در شیرجه از تخته یک متر موفق شد با ۳۳۹ امتیاز بر سکوی نخست این ماده قرار گیرد. پس از واژیر نماینده مالزی ۳۲۳ امتیاز دوم، شیرجه رو ژاپن با ۳۱۶ امتیاز سوم و کیومرث اصلانی دیگر نماینده ایران در این ماده با ۳۰۹ امتیاز چهارم شد. با این نتجیه نخستین مدال طلای این دوره از مسابقات توسط سام واژیر به ثبت رسید.

همچنین علی صفری دیگر نماینده شیرجه ایران در این مسابقات در ماده تخته ۳ متر انفرادی رده سنی ۱۸_۱۶ سال درحال رقابت با حریفان خود است.
یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی جوانان آسیا ۷ الی ۱۹ اسفند سال ۱۴۰۲ در شهر کلارک فیلیپین برگزار می‌شود کهرقایت‌های شیرجه این دوره از مسابقات ۷ الی ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ پیگیری خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top