تاریخ انتشار: شنبه 1402/12/12 - 09:16
کد خبر: 497893

دم خروس بیرون زد ؛ افشای یک فایل صوتی از عبدالله مهتدی

دم خروس بیرون زد ؛ افشای یک فایل صوتی از عبدالله مهتدی

دم خروس اپوزیسیون ایرانی بیرون زد. کاهش مشارکت مردم ایران در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، راهبردی بود که گروه‌های ضدایرانی در چند ماه اخیر اتخاذ کرده بودند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه ایران نوشت: از سلطنت‌‎طلبان و منافقین گرفته تا گروهک‌های تجزیه‌طلبی که سال گذشته به دنبال براندازی جمهوری اسلامی بودند، این بار برای کاهش مشارکت ملی مردم ایران در انتخابات قدم برداشتند. جدای از عنادی که این گروه‌ها با جمهوری اسلامی دارند، دلیل پافشاری اپوزیسیون ایرانی برای کاهش مشارکت در انتخابات را باید در منافع آنها جست‌وجو کرد.

در روزهای اخیر یک فایل صوتی از شورای رهبری گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله درز پیدا کرده که عبدالله مهتدی دبیرکل کومله و سایر اعضای شورا درباره انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صحبت می‌کنند. صحبت‌هایی که با شفافیت هرچه تمام پرده از هدف اپوزیسیون ایرانی در مخالفت با مشارکت مردم ایران در انتخابات برمی‌دارد.

در قسمت‌هایی از این فایل صوتی که منتشر شده، عبدالله مهتدی می‌گوید: باید تمام تمرکز ما روی انتخابات ایران باشد و هرچه بتوانیم از مشارکت در آن بکاهیم تا فردا می‌توانیم بهره‌برداری‌های زیادی داشته باشیم. دبیرکل گروهک تجزیه‌طلب کومله در ادامه پرده از اصرار بر راهبرد کاهش مشارکت در انتخابات برداشته و می‌گوید: مشارکت پایین در انتخابات به ما این امکان را می‌دهد که روی تحریم بیشتر ایران مانور دهیم.

مهتدی در بخش دیگری از جلسه اظهار می‌کند: مشارکت پایین در انتخابات به ما این امکان را می‌دهد که خود را نماینده مردم کردستان و ایران معرفی کنیم و از مؤسسات مختلف در امریکا و اروپا حمایت مالی جذب نماییم. وی همچنین اعلام می‌کند: مشارکت پایین در انتخابات به ما این امکان را می‌دهد که تیم جذب خود را مجدداً فعال کنیم و از میان جوانان تعداد بیشتری را برای اقدامات مسلحانه جذب نماییم.

به عبارتی بهتر و ساده‌تر، عبدالله مهتدی معتقد است که با عدم مشارکت بالای مردم ایران در انتخابات، اپوزیسیون ایرانی می‌تواند از طریق امریکا، تحریم‌های غرب علیه مردم ایران را افزایش دهد. این اظهارات ضدایرانی عبدالله مهتدی نشان می‌دهد که هم گروهک‌های تجزیه‌طلب و هم سایر گروه‌های اپوزیسیون، نه به دنبال براندازی جمهوری اسلامی که تمامیت ارضی ایران را نشانه گرفته‌اند و اولین گام برای رسیدن به این هدف نیز فشار حداکثری بر زندگی مردم ایران با افزایش تحریم‌های بیشتر از سوی امریکا و اروپایی‌ها است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top