تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/12/13 - 09:14
کد خبر: 498011

پیشتازی ترامپ مقابل بایدن در نظرسنجی جدید نیویورک تایمز

پیشتازی ترامپ مقابل بایدن در نظرسنجی جدید نیویورک تایمز

جدیدترین نظرسنجی نیویورک تایمز حاکی است جو بایدن کمترین امتیاز را در برابر دونالد ترامپ طی پنج سال اخیر کسب کرده و با ۴۳ درصد آرا در مقابل ۴۸ درصد از وی فاصله زیادی گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در شرایطی که ۸ ماه به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر سال جاری میلادی ۲۰۲۴ باقی مانده است، نتایج یک نظرسنجی جدید حاکی از کاهش محبوبیت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمیرکا در مصاف با دونالد ترامپ، رقیب انتخاباتی وی است.

بر پایه این گزارش، شبکه خبری الجزیره روز شنبه گزارش داد که نظرسنجی مشترکی که روزنامه نیویورک‌تایمز با دانشگاه «سیینا» انجام داده، نشان می‌دهد شانس «جو بایدن»، رئیس جمهور فعلی آمریکا برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آتی در مقایسه با رقیب جمهوری‌خواه وی یعنی «دونالد ترامپ»، پایین است.

به گزارش الجزیره، این نظرسنجی که با مشارکت ۹۸۰ نفر اجرا شد، در شرایطی که انجام شد که آمریکا برای برگزاری رقابت «سه شنبه بزرگ»، انتخابات مقدماتی در بیش از ۱۰ ایالت آماده می‌شود و پیش بینی‌ها حاکیست که به طور قاطع در رقابت درون حزبی جمهوری خواهان برای کسب نامزدی انتخابات نهایی بر نیکی هیلی، تنها رقیب هم حزبی خود پیروز خواهد شد.

از سوی دیگر، بر اساس نظرسنجی نیویورک‌تایمز، بایدن از نظر حمایت رای‌دهندگان آمریکایی در مقایسه با دونالد ترامپ و نیکی هیلی سفیر سابق در سازمان ملل متحد کمترین شانس را دارد، زیرا هر دوی آنها از او پیشی گرفته‌اند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که اگر انتخابات ریاست‌جمهوری امروز برگزار می‌شد، ۴۸ درصد از شرکت‌کنندگان به نفع دونالد ترامپ رأی می‌دهند در حالی که آرای بایدن به ۴۳ درصد خواهد رسید.

هنگام مقایسه جو بایدن و نیکی هیلی، نظرسنجی نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از پاسخ‌دهندگان به هیلی رأی می‌دهند، در حالی که ۳۵ درصد به بایدن رأی خواهند داد و این ۱۰ درصد بیشتر از سطح حمایت از بایدن است، در مقابل، ۷۷ درصد رأی دادن به دونالد ترامپ را انتخاب کردند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که تنها ۲۴ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که آمریکا در دوران ریاست جمهوری بایدن در مسیر درست حرکت می‌کند و ۶۵٪ با سیاست‌های دولت فعلی موافق نیستند و ۱۱٪ گفتند که نمی‌دانند از چه کسی حمایت خواهند کرد همچنی بخش بزرگی از پاسخ دادن خودداری کردند.

این نظرسنجی با شرکت ۹۸۰ نفر از افرادی که قصد دارند در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری رأی خود را به صندوق بیاندازند، طی روزهای ۲۵ تا ۲۸ فوریه انجام شد.

دونالد ترامپ هشدار داده اگر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در قدرت بماند، واشنگتن جنگ جهانی سوم را پیش از شروع خواهد باخت.

انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا پنجم نوامبر برگزار می‌شود و بایدن قصد دارد برای یک دوره جدید ریاست جمهوری نامزد شود و این در حالی است که ترامپ برای کسب حق نامزدی برای حزب جمهوری‌خواه پیشتاز رقابت است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top