تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/21 - 21:34
کد خبر: 498920

اعتقاد اکثر آمریکایی‌ها به بی اعتباری بایدن در سطح جهانی

اعتقاد اکثر آمریکایی‌ها به بی اعتباری بایدن در سطح جهانی

همچنین براساس نتایج این نظرسنجی، ۵۱ درصد از مردم آمریکا معتقد بودند که باراک اوباما در سال ۲۰۱۲ مورد احترام رهبران جهان قرار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشجو، اکثر آمریکایی‌ها بر این باورند که اعتبار این کشور در عرصه بین‌المللی از بین رفته است.

نظرسنجی جدید گالوپ در روز دوشنبه نشان داد که تقریباً دو سوم مردم آمریکا (۵۸ درصد) معتقدند که «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا در میان سران خارجی اعتبار دارد. تنها ۳۷ درصد از آمریکایی‌ها بر این تصورند که جو بایدن مورد احترام سران کشور‌های خارجی است.

همچنین براساس نتایج این نظرسنجی، ۵۱ درصد از مردم آمریکا معتقد بودند که باراک اوباما در سال ۲۰۱۲ مورد احترام رهبران جهان قرار گرفته است.

نتایج این نظرسنجی نشان داد که به طور کلی، تنها ۳۳ درصد از آمریکایی‌ها از موقعیت این کشور در جهان راضی هستند که پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۱۷ تاکنون است. همچنین ۶۵ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که از موقعیت جهانی این کشور در سطح جهانی ناراضی هستند.

در شرایطی که ۸ ماه به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر سال جاری میلادی ۲۰۲۴ باقی مانده است، نتایج نظرسنجی مشترکی که روزنامه نیویورک‌تایمز با دانشگاه «سیینا» انجام داده، حاکی از کاهش محبوبیت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا در مصاف با دونالد ترامپ، رقیب انتخاباتی وی است.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top