تاریخ انتشار: جمعه 1402/12/25 - 15:39
کد خبر: 499285

بازگرداندن کودکان کار اتباع غیرمجاز به کشور خود

بازگرداندن کودکان کار اتباع غیرمجاز به کشور خود

رئیس سازمان ملی مهاجرت کودکان کار را در حوزه مهاجران از مهمترین مسئله دولت و این نهاد عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه بلندمدت، تصمیم داریم با همکاری سازمان بهزیستی و شهرداری تهران همه کودکان کار جمع‌آوری و کودکان کار اتباع غیرمجاز به کشورهای متبوع خود بازگردانده شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایرنا، عبدالله مبینی افزود: کودکان کار و خیابان که بخش قابل توجهی از آنان فرزندان اتباع و مهاجران هستند به ابزاری برای استثمار تبدیل شده‌اند.

وی، بیشتر کودکان کار، اتباع و مهاجران غیرقانونی هستند و اضافه کرد: کار کودکان گونه‌های مختلفی دارد. دو گروه از کودکان کار در دستور کار قرار می‌گیرند یکی آنهایی که زباله گردی می‌کنند و دیگری تکدی گری؛ کودکان زباله گرد به جمع آوری زباله از سطح شهرها برای کارفرماهای سودجوی خود می‌پردازند.

رئیس سازمان ملی مهاجرت، بهره‌وری از کودکان چه اتباع غیرمجاز و چه اتباع مجاز را اقدامی غیرقانونی و جرم توصیف کرد و توضیح داد: جمع آوری این کودکان نخستین اولویت سازمان ملی مهاجرت قرار دارد و به طور حتم کسانی که این کودکان را در کارهای اجباری بکار می‌گیرند مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

مبینی پیگیری، رصد و کشف باندهای مافیایی کودکان کار را از دیگر برنامه‌های سازمان ملی مهاجرت عنوان کرد و افزود: به غیر از موضوع کودکان کار اتباع، بنا داریم کودکان کار غیرتبعه را به چرخه تربیت و تحصیل بازگردانیم و دولت بر این تصمیم مصمم است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب حذف شروط قانونی استخدام اعضای هیئت علمی
پایان درگیری به معنای پایان تهدیدها نیست
دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد
امروز آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول دانشگاه پیام نور
دولت قربانی تلافی‌های انتخاباتی نشود
آمار قطعی اخراج دانشجویان شریف
سرمربی تیم ملی قرار بود از CR۷ عذرخواهی کند!
ظرفیت پذیرش ۴۸۵ هزارنفری کنکور ۱۴۰۵
پایان ۲۱ سال حضور در تیم ملی
واکنش سرمربی پرتغال به بیانیه رونالدو
به‌زودی حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب صادر می‌شود
زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود
بهترین محل نصب دوربین مداربسته در ساختمان کجاست؟
فعلاً برنامه‌ای برای نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین نداریم
گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین
تویوتای آماده؛ خنک، ایمن و نرم در هر مسیر
پرسپولیس نگران بازگشت مدافع مصدوم برای بازی با صنعت نفت
۵ فیلم ایرانی حال خوب کن
مقایسه‌ رفتار فروشگاه‌ها در برابر تراکنش ناموفق جم فری فایر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top