تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/12/28 - 09:18
کد خبر: 499522

شرط پوتین برای صلح با اوکراین

شرط پوتین برای صلح با اوکراین

پوتین در سخنان خود پس از انتخابات ریاست جمهوری روسیه درباره اوکراین گفت که حاضر به صلح با اوکراین است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «ولادیمیر پوتین»، نامزد پیروز انتخابات ریاست جمهوری و رئیس دولت فعلی روسیه در سخنانی پس از پایان رأی گیری در این کشور گفت که از شهروندان روسیه که به مراکز رأی گیری رفته و در انتخابات ریاست جمهوری این هفته شرکت کردند، تشکر می‌کنم.

پوتین در سخنرانی خود در ستاد انتخاباتی‌اش گفت که مشارکت بالای رأی دهندگان در این انتخابات ریاست جمهوری نتیجه این بود که روس‌ها متوجه شدند که واقعاً چقدر سرنوشت شأن به خود آنها بستگی دارد.

پوتین گفت: «ابتدا می‌خواهم از شهروندان روسیه تشکر کنم. ما همه یک تیم هستیم. [من می‌خواهم از] همه شهروندان روسیه که به مراکز رأی گیری آمدند و رأی دادند تشکر کنم.»

به گفته پوتین، رأی دهندگان به دنبال کمک به ایجاد «تحکیم سیاسی» بودند که به روسیه کمک می‌کند تا «به جلو حرکت کند.»

پوتین گفت: «مردم نیاز به پیشرفت را با قلب خود احساس کردند و به میدان آمدند تا شرایط را برای توسعه و تقویت میهن ایجاد کنند.»

پوتین همچنین در ادامه اقدامات تعدادی از افراد را که صرفاً برای خرابکاری آرای دیگر رأی دهندگان به مراکز رأی گیری آمده بودند، محکوم کرد.

رئیس جمهور روسیه همچنین با اشاره به درگذشت الکسی ناوالنی که ماه گذشته در حین گذراندن دوران محکومیت ۱۹ ساله خود در یکی از زندان‌های روسیه درگذشت، گفت که مرگ او تأسف بار بود.

پوتین با اشاره به اینکه موارد دیگری نیز از مرگ محکومان در زندان‌های روسیه وجود داشته است، خاطرنشان کرد: در مورد ایالات متحده نیز می‌توان همین را گفت.

پوتین همچنین خاطرنشان کرد که حاضر بوده است طرح پیشنهادی مبادله ناوالنی را با تعداد نامشخصی از افراد زندانی در کشورهای غربی انجام دهد، به این شرط که ناوالنی هرگز پس از آن به روسیه باز نگردد.

رئیس جمهور منتخب روسیه در ادامه گفت که دوره جدید ریاست جمهوری او به دستیابی به اهداف عملیات نظامی ویژه در اوکراین و تقویت توان دفاعی و نیروهای مسلح روسیه اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: اول از همه، ما باید وظایف یک عملیات ویژه نظامی را حل کنیم، توانایی‌های دفاعی را تقویت کنیم، نیروهای مسلح را تقویت کنیم - این اتفاق می‌افتد، همه ما می‌بینیم، با سرعت بسیار خوب و با کیفیت عالی. تمام برنامه‌های توسعه روسیه که قبلاً در مجلس فدرال اعلام شده بود، اجرا می‌شود و اهداف محقق می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد که برای تشکیل دولت جدید عجله‌ای ندارد. همانطور که پوتین خاطرنشان کرد، طبق قوانین روسیه، هنوز دو ماه و نیم برای انجام این کار باقی مانده است.

درباره سیاست خارجی نیز ولادیمیر پوتین اعلام کرد که روسیه آماده و مایل به مذاکره برای حل مسالمت آمیز مناقشه اوکراین است، اما تنها در صورتی که کیف بخواهد روابط صمیمانه و همسایه ای با روسیه برقرار کند نه به سمت تسلیح مجدد نیروهای اوکراینی حرکت کند.

پوتین خاطرنشان کرد که از پیشنهاد امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه برای آتش بس در اوکراین در جریان بازی‌های المپیک بی اطلاع است، اما مسکو آماده بررسی هر پیشنهادی است، اما مطابق با منافع خود عمل خواهد کرد.

وقتی از پوتین پرسیده شد که آیا یک درگیری تمام عیار بین روسیه و ناتو امکان پذیر است یا خیر، پوتین به سادگی پاسخ داد که فکر می‌کند «هر چیزی در جهان امروز ممکن است.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیروزی حقوقی استاد حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top