تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/01/02 - 14:41
کد خبر: 499689

ایجاد آسمان امن و نفوذناپذیر مأموریت اصلی پدافند هوایی است

ایجاد آسمان امن و نفوذناپذیر مأموریت اصلی پدافند هوایی است

امیر سرتیپ دوم صادقیان ساخت و بهره‌برداری از درمانگاه مدافعان آسمان را از دیگر افتخارات این منطقه پدافندی دانست و اظهار کرد: همه این اقدامات در راستای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تدابیر فرماندهی نیرو در توجه به موضوع معیشت روحیه و رفاه کارکنان و مردم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر سرتیپ دوم محمد صادقیان، فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال با اشاره به فعالیت‌ها و موفقیت‌های شاخص این منطقه در سال گذشته، گفت: دعای خیر خانواده‌ها بهترین پشتوانه و رمز موفقیت در رزمایش‌ها و مأموریت‌های این نیرو از زمان شلیک موشک تا رسیدن به اهداف دشمن متخاصم است.

وی موفقیت سامانه موشکی مجید و طرح عمار را از مهم‌ترین افتخارات این منطقه در سالی که گذشت عنوان و تلاش در حوزه عملیات و پوشش ۲۴ هزار کیلومتر از حریم هوایی کشور را اصل کار منطقه پدافند هوایی منطقه شمال ذکر کرد و افزود: در رسیدن به آسمان امن و نفوذناپذیر، ارتش و سپاه دوشادوش هم، با چشمانی همیشه بیدار و در بهترین سطح از آمادگی و توان رزمی قرار دارند.

امیر سرتیپ دوم صادقیان ساخت و بهره‌برداری از درمانگاه مدافعان آسمان را از دیگر افتخارات این منطقه پدافندی دانست و اظهار کرد: همه این اقدامات در راستای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تدابیر فرماندهی نیرو در توجه به موضوع معیشت روحیه و رفاه کارکنان و مردم است.

وی در پایان ایجاد فضای امن جهت آمادگی کارکنان وظیفه در پذیرش مسئولیت‌های مهم جامعه و آینده کشور را از دیگر اهداف و در راستای خوش‌بین و خوشایندسازی محیط سربازی تحت فرامین مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) عنوان کرد که به خوبی هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نکونام: استحقاق کسب یک امتیاز مقابل شباب الاهلی را داشتیم
پزشکیان: هدف بریکس مقابله با یکجانبه گرایی است
ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!
شکست تلخ تراکتور مقابل شباب الاهلی/ نکونام دست خالی امارات را ترک کرد
آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد
صرفه‌جویی ۲ میلیارد لیتری در مصرف سوخت با اسقاط ۶۸۰ هزار خودرو
حمله پهپادی به دو قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
رضایی: تا زمانی که شروط ایران محقق نشود، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top