تاریخ انتشار: 12 تیر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 500

از وبلاگ ها: نوری که هادی غفاری می خواست با فوت خاموش کند!

تاریخ صدر اسلام را که می خوانی می بینی عده ای آمدند و با پیامبر همراه شدند، خواسته و ناخواسته بعد از وی، حق وصی او را غصب کردند و به وی افترا بستند. شاید اگر شهادت روشنگرانه مولایمان نبود هنوز هم بودند کسانی که امیرالمومنین را در قنوت نمازشان لعن می کردند تا ثواب بیشتری ببرند!

خبرنامه دانشجویان ایران:محمد رضا باقری در ولاگ «بیا تا برویم» نوشته است: «خواندن تاریخ خیلی چیز ها را روشن می کند"، این را بارها شنیده ایم، اما اکنون نیاز به مطالعه تاریخ بیش از هر زمان دیگری است.

تاریخ صدر اسلام را که می خوانی می بینی عده ای آمدند و با پیامبر همراه شدند، خواسته و ناخواسته بعد از وی، حق وصی او را غصب کردند و به وی افترا بستند. شاید اگر شهادت روشنگرانه مولایمان نبود هنوز هم بودند کسانی که امیرالمومنین را در قنوت نمازشان لعن می کردند تا ثواب بیشتری ببرند!

حرف و حدیث پیامبر را ابوهریره می زد و ابراز می داشت که نبی خدا فرموده هر که علی را دشنام دهد با من در بهشت قرین خواهد بود.

این ها را شنیده ایم. و چه بسا برایمان سخت تمام شده و باور هم نکرده ایم.

اما امروز بعد از 1400 سال دوباره وقایع دارد تکرار می شود ؛ 14 قرن بعد از نبی مکرم اسلام، فرزند صالح او امام روح الله درصدد تشکیل حکومت اسلامی بر می آید. تا زمان حیات او نفاق ها در پس پرده است، اما بعد از رحلتش نفاق از پس پرده برون می آید.

مخالفان نظریه شریف"ولایت فقیه" که همان استمرار ولایت انبیا و ولایت علی بن ابیطالب(علیهم السلام) است، برنامه های شوم خود را برای مقابله با آن شروع می کنند.

این گروه هم در حرکتی شبیه سازانه، ابوهریره هایی را درست می کنند تا حرف امام را جعل کنند و نسبت های خود را به یاران صدیق امام روا سازند.

سخنان سخیف و هتاکانه هادی غفاری را حتما شنیده اید و یا خوانده اید، هر چند اگر تا کنون نخوانده اید به دلیل اشاعه فحشا توصیه می کنم سراغش نروید.

غفاری در سخنانش می گوید: آقای خامنه ای! امام به من نگفت ولایت فقیه را نمی فهمی، اما به تو گفت! به تو گفت ولایت فقیه را نمی فهمی!!

بسیاری کنجکاو شدند که ببیند جریان از چه قرار است، شاید اگر صدر اسلام بود و سخنان امام مکتوب و جمع آوری و حراست نمی شد، حرف ابوهریره ها باور می شد، اما مراجعه به صحیفه نور سیه روی می کند آن را که در او غش است؛ امام خمینی خطاب به امام خامنه ای می فرمایند:شما را چون برادرى که از مبانى فقهى مـربـوط بـه ولایت مطلقه فقیه جدا جانبدارى مى کنید، مى دانم.

متن کامل نامه امام به آقا

بسم الله الرحمن الرحیم

جـنـاب حـجـت الاسـلام آقـاى خـامـنـه اى رئیس جمهور محترم جمهورى اسلامى دامت افاضاته ، مـرقـوم شـریـف جـنـاب عـالى واصـل و مـوجـب خـرسـنـدى گـردیـد. ایـن جـانـب کـه از سـال هـاى قـبـل از انـقلاب با جناب عالى ارتباط نزدیک داشته ام و همان ارتباط بحمدالله تـعالى تاکنون باقى است ، جناب عالى را یکى از بازوهاى تواناى جمهورى اسلامى مى دانم و شما را چون برادرى که آشنا به مسائل فقهى و متعهد به آن هستید و از مبانى فقهى مـربـوط بـه ولایت مطلقه فقیه جدا جانبدارى مى کنید، مى دانم و در بین دوستان و متعهدان به اسلام و مبانى اسلامى از جمله افراد نادرى هستید که چون خورشید روشنى مى دهید.

مع الاسـف جـمـهورى اسلامى و سران محترم آن به جرم اسلام خواهى و بسط عدالت اسلامى در جـهـان مـورد تاخت و تاز تبلیغاتى جهانخواران شده اند و مثلا اگر بگویند آفتاب روشن اسـت ، فـردا تـبـلیـغـات جـهـانـى بـه شـرح و تـفـصـیـل و تـوجـیـه و تحلیل پرداخته و جمهورى اسلامى و یاران آن را به طورى محکوم مى کنند و چون آشنا به فـقـه اسـلامـى و بـه مـلت فـداکـار اسـلام و ایـمـان راسخ آنان نیستند، بسیارى از اوقات تبلیغات آنان به نفع جمهورى اسلامى تمام مى شود.

و البـته ما متوقع نیستیم که با قیامى که بر پایه اسلام عزیز نمودیم و (نه ) به شـرق و غـرب و عـمـال آنها گفته ایم ، آنان به ما و شماها و به ملت عزیز جان بر کف ما بـارک الله بـگـویند. و خوشبختانه اخیرا در همین موضوع حدود ولایت فقیه نویسندگان و گـویـنـدگان متعهد و آگاه به مسائل اسلامى ، مساءله را در مجالس و روزنامه ها تا آن جا کـه دیـدم مـورد بحث قرار داده که من از تمامى آنان تشکر مى کنم و امید است ائمه ى محترم جـمـعه و بویژه امثال جناب عالى که در میان مسائل دست توانا دارید، مساءله را تعقیب و در خـطـبـه هـاى نماز جمعه اذهان ناآگاهان را روشن و زبان دشمنان اسلام را قطع فرمایید. و جـنـاب عـالى و مـلت بـزرگـوار خـواهـنـد دیـد کـه در اطـراف هـمـیـن نـامـه چـه شـیـطنت ها و تـحـلیـل ها در رسانه هاى گروهى مخالفین اسلام و همدستان آنان خواهد صورت گرفت . در خـاتـمـه سـلامـت و سـعـادت جـنـاب عـالى را از خـداونـد خـواسـتـار و امـیـد اسـت امثال جناب عالى در مقاصد عالیه خود پیروز و سر بلند گردید.

السلام علیکم و رحمة الله
روح الله الموسوى الخمینى
تاریخ : 23/10/66    ///    صحیفه نور - جلد 20

اما در آخر پیامبر حدیثی دارند خطاب به امیرالمومنین؛ لولاک یاعلی لم یعرف المومنین بعدی ای علی اگر تو نبودی مومنین بعد از من شناخته نمی شدند.

امروز هم اگر نبود پیشوای ما حضرت آیت الله خامنه ای - که جانم فدای او باد-  یقینا قافله ضد انقلاب و ضد ولایت فقیه از پاکان جدا نمی شد.

مولایمان سید علی در محضر امام روح الله

شیخ هادی غفاری در نزد شیخ ساده لوح منتظر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top