تاریخ انتشار: جمعه 1403/01/10 - 13:05
کد خبر: 500052

جریمه سنگین قلعه‌نویی، فدراسیون فوتبال، سپاهان و سه ملی‌پوش

 جریمه سنگین قلعه‌نویی، فدراسیون فوتبال، سپاهان و سه ملی‌پوش

کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا باز هم آرای سنگینی علیه تیم ملی فوتبال کشورمان و باشگاه سپاهان اصفهان صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، با وجود گذشت بیش از 40 روز از پایان مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا 2023 قطر که به قهرمانی تیم میزبان انجامید، آرای کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) علیه تیم‌ها و عوامل آنها به‌خاطر تخلفاتی که در طول رقابت‌ها یا پس از آن مرتکب شدند، ادامه دارد.

این کمیته اخیراً آرای جدیدی علیه فدراسیون فوتبال کشورمان و اعضای تیم ملی ایران صادر کرده که به شرح زیر است:

* فدراسیون فوتبال به دلیل خروج دیرهنگام اعضای تیم ملی ایران از رختکن که سبب تأخیر در شروع دیدار با قطر به مدت یک دقیقه و 40 ثانیه شد، به پرداخت مبلغ هزار و 250 دلار محکوم شد.

* علیرضا جهانبخش به دلیل حضور نیافتن در مصاحبه تلویزیونی بلافاصله بعد از بازی با قطر پس از درخواست AFC، باید جریمه‌ای به مبلغ 10 هزار دلار پرداخت کند.

* مهدی طارمی به دلیل غیبت در مصاحبه تلویزیونی بلافاصله پس از دیدار با قطر با وجود درخواست مسئول کنفدراسیون فوتبال آسیا، 10 هزار دلار جریمه شد.

* امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی ایران به دلیل غیبت در مصاحبه تلویزیونی بلافاصله بعد از بازی با قطر با وجود درخواست کنفدراسیون فوتبال آسیا، به پرداخت جریمه‌ای 10 هزار دلاری محکوم شد.

* فدراسیون فوتبال به دلیل اطمینان ندادن بابت حضور سه عضو تیم ملی فوتبال این کشور در مصاحبه تلویزیونی بلافاصله بعد از مسابقه، باید جریمه‌ای به مبلغ 10 هزار دلار پرداخت کند.

* سعید عزت‌اللهی به دلیل زیر سؤال بردن تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا بابت انتخاب داور دیدار با قطر (احمد العلی از کویت) و زیر سؤال بردن بی‌طرفی و صداقت وی، به پرداخت 5 هزار دلار جریمه نقدی محکوم شد.

* مهدی طارمی به دلیل دخالت در درگیری کلامی یا فیزیکی با هواداران و اعضای رسمی تیم ملی قطر در پایان مسابقه و رفتار غیر ورزشی که از اصول بازی جوانمردانه بود، 5 هزار دلار جریمه شد.

مجموع جرایم در نظر گرفته شده برای بازیکنان، سرمربی و فدراسیون ایران در رأی آخر AFC مبلغ 51 هزار و 250 دلار می‌شود.

کمیته انضباطی و اخلاق AFC همچنین به دلیل اتفاقات دیدار سپاهان و نیروی هوایی عراق در روز ششم آذر 1402، احکام جداگانه‌ای علیه سپاهان صادر کرد.

باشگاه سپاهان بابت تأخیر در ورود به زمین که منجر به تأخیر دو دقیقه‌ای در شروع مسابقه شد، هزار و 500 دلار جریمه شد و به‌خاطر پرتاب اشیای دودزا در پایان مسابقه، باید 10 هزار دلار پرداخت کند. سپاهان همچنین به دلیل کوتاهی در انجام تعهدات خود بابت اجرای قوانین امنیتی، به پرداخت 5 هزار دلار محکوم شد که مجموع این جرایم برای باشگاه سپاهان به رقم 16 هزار و 500 دلار می‌رسد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top