تاریخ انتشار: جمعه 1403/01/10 - 13:56
کد خبر: 500066

جزئیات جدید از فوت دکتر پرستو بخشی در نورآباد

جزئیات جدید از فوت دکتر پرستو بخشی در نورآباد

دادستان عمومی و انقلاب دلفان آخرین جزئیات از فوت دکتر «پرستو بخشی» در بیمارستان نورآباد را مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم ،دکتر پرستو بخشی، متخصص قلب و عروق، با شماره نظام پزشکی 149144 متولد 1368 بود که خبر درگذشت او در بیمارستان دلفان 4فروردین 1403 منتشر شد.

فوت دکتر بخشی روزهای اخیر در صدر اخبار رسانه‌های کشور قرار گرفته‌ و خبرنگار آخرین جزئیات از پروندۀ درگذشت این پزشک را با دادستان عمومی و انقلاب دلفان مورد واکاوی قرار داده‌است.

 یونس آزادپور در گفت‌وگوی اختصاصی گفت که پرونده‌ای اولیه مطابق موازین قانونی و به‌علت عدم اعلام نظریۀ پزشکی قانونی با عنوان مرگ مشکوک در شعبۀ بازرسی این شهرستان برای فوت دکتر بخشی تشکیل شده‌است.

او با اعلام اینکه هیچ‌گونه مورد جنایی در محل کشف جسد دکتر بخشی یافت نشده‌است، اضافه کرد که شواهدی مبنی‌بر خودکشی این پزشک وجود دارد.

دادستان عمومی و انقلاب دلفان تأکید کرد که پروندۀ فوت دکتر بخشی به پزشکی قانونی لرستان ارسال شده‌است و نتیجۀ بررسی علت فوت این پزشک طی چند روز دیگر اعلام می‌شود.

آزادپور گفت که دکتر بخشی به‌دلیل فوت پدرومادر و برخی مشکلات به وزارت بهداشت برای انتقال طرح پزشکی از لرستان به تهران مراجعه کرده‌است، اما موفق به تغییر محل طرح خود نشده‌است.

او با اعلام اینکه دکتر بخشی چند ماه گذشته برای گذران طرح به بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد اعزام شده‌‌است، یادآور شد که این پزشک از روز نخست سال 1403 به بیمارستان دلفان معرفی شده‌ بود.

او با بیان اینکه دکتر بخشی طبق بررسی‌های قضائی فاقد هرگونه مشکلی در دلفان بوده‌است، گفت که این پزشک حتی رضایت خود از مردم و کادر درمان این شهرستان را نیز با نزدیکانش مطرح کرده‌است.

دادستان عمومی و انقلاب دلفان با اعلام اینکه بررسی‌های قضائی حاکی از طبابت مناسب دکتر بخشی در بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد است، اضافه کرد که با بررسی‌های محرمانه هیچ‌گونه گزارشی مبنی‌بر بی‌نظمی و بداخلاقی در روند طبابت این پزشک دریافت نشده‌است.

آزادپور تأکید کرد که هیچ‌گونه مشکلی در روز فوت دکتر بخشی در بیمارستان ابن‌سینای نورآباد مشاهده نشده‌است و تلاش کادر درمان نیز برای احیای او نتیجه‌بخش نبوده‌است.

او اعلام کرد که هیچ‌گونه پیام تهدیدآمیزی از تلفن همراه دکتر بخشی در بررسی قضائی مشاهده نشده‌است و فقط جلد چند قرص در اتاق طبابت او پیدا شده‌است.

دادستان عمومی و انقلاب دلفان اضافه کرد که گروه‌هایی از تهران برای بررسی فوت دکتر بخشی در حال اعزام به لرستان است و در حال بررسی دقیق نحوۀ انتقال این پزشک از خرم‌آباد به دلفان هستیم.

آزادپور متذّکر شد که اگر در بررسی‌های قضائی مشخص شود که نحوۀ انتقال دکتر بخشی از بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد به بیمارستان ابن‌سینای دلفان در احتمال خودکشی او اثرگذار بوده‌است با مسببان برخورد قضائی می‌شود.

او بیان کرد که پیکر دکتر بخشی پس از بررسی‌های لازم به داماد خانواده‌شان تحویل شده‌است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top