تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/01/15 - 19:45
کد خبر: 500437

فراخوان کانون دانشگاهیان برای شرکت مردم در راهپیمایی روز قدس

 فراخوان کانون دانشگاهیان برای شرکت مردم در راهپیمایی روز قدس

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در پیامی از اقشار مختلف مردم به‌ویژه دانشجویان دعوت کرد در راهپیمایی روز قدس حضور یابند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در آستانه روز جهانی قدس با انتشار اطلاعیه‌ای از همه هموطنان در سراسر کشور به‌ویژه دانشگاهیان و تمام وجدان‌های بیدار و آزاداندیشان جهان دعوت کرد که در روز قدس با عزم و اراده، جدیت و صلابت پای در میدان بگذارند و انزجار و تنفر خود را از ظلم و بیداد رژیم سفاک صهیونیستی با صدای رسا به گوش جهانیان برسانند تا فشار افکار عمومی سبب توقف هر چه سریع‌تر تعدی و تهاجم علیه غزه شود.

متن این بیانیه به این شرح است:

بسمه تعالی

مَنْ سَمِعَ رجلًا یُنادی یا لَلْمُسلمینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیسَ بِمسلمٍ؛ حضرت محمد(ص)

شالوده‌ی رسالت نبوی مبتنی بر دو رکن اساسی کفر به طاغوت و ایمان بالله است و انقلاب اسلامی ملت ایران به رهبری امام خمینی ره بلاشک در همین بستر شکل گرفت.

اساس این انقلاب بزرگ که الهام بخش انسان های آزاده با هر مرام و آیینی در دنیای گرفتار شده در چنبره‌ی فرهنگ دنیازده و منفعت‌طلبانه است؛ خروش و عصیان در برابر هژمونی شیطانی جهان سلطه و استکبار و احیای شریعت سعادت بخش اسلام است و به تعبیر رسای رهبر فرزانه انقلاب تنها انقلابی است که بعد از چهار دهه بر عهد خویش باقی مانده و به آرمان ها و اهداف اولیه‌اش خیانت نکرده است.

یکی از والاترین شعارهای انقلاب به ابتکار معمار و بنیانگذار انقلاب امام راحل عظیم الشأن خمینی کبیر حمایت از مردم مظلوم فلسطین و قدس شریف است. آخرین جمعه ماه رمضان نمادی است که هر ساله اذهان و افکار جهانیان را متوجه ستم دهها ساله به فلسطینی های مظلوم و بی پناه می کند.

اینک 6 ماه از خروش خدایی رزمندگان دلاور حماس و جهاد اسلامی و طوفان الاقصی علیه 75 سال جور و جفا و جنایت و طراحی جدید صهیونیست های وحشی برای کوچاندن اهالی غزه می گذرد، در این مدت هر نوع شقاوت، رذالت و ددمنشی که از جنایتکاران حرفه‌ای و باندهای مافیایی و تروریستی متصور است، رژیم نامشروع و جعلی علیه مردم محاصره شده و ستمدیده‌ی غزه و فلسطین مرتکب شده است.

در این ماجرای سراسر مصیبت و تراژدی کم سابقه، دشمنان اسلام و انسانیت به سرکردگی آمریکای جهان‌خوار و هم پیمانان غربی و اذناب و مزدوران منطقه ای در کمک به جانیان از هیچ مساعدت نظامی، اقتصادی، سیاسی، اطلاعاتی و رسانه ای مضایقه نکردند و با کمال تاسف در سوی دیگر ماجرا گویی گرد مرگ، سکوت و خیانت بر سر و روی برخی حکام بی غیرت اسلامی و عربی پاشیده اند که جز برخی اظهار نظرهای نفاق آمیز و بی‌خاصیت هیچ اقدام اثر بخشی نکرده اند و بعضی همچنان گستاخانه به ارسال سوخت، کالا و مایحتاج جلادان و دژخیمان رژیم صهیونیستی ادامه می دهند!

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با علم به این واقعیت که امید مردم مصیبت دیده، قتل عام شده، بی‌خانمان و آواره‌ی غزه‌ی مظلوم اما مقتدر، تنها به حمایت همه‌جانبه‌ی ملت ایران، جبهه مقاومت، آحاد امت اسلامی و آزادی‌خواهان جهان است، از همه هموطنان در سراسر کشور و تمام وجدان های بیدار و آزاد اندیشان جهان دعوت می کند که در روز قدس با عزم و اراده، جدیت و صلابت پای در میدان بگذارند و بر سر ظلم، کشتار، نسل کشی،کودک کشی، هتک حرمت، محاصره و ممانعت از رسیدن آب، غذا، دارو و دیگر نیازهای ضروری، خشم و خروش برآورند و به مظلومان غزه و فلسطین با صدای رسا بگویند که در کنارشان هستند‌ و انزجار و تنفر خود را از این همه بیداد رژیم سفاک صهیونیستی با صدای رسا به گوش جهانیان برسانند تا فشار افکار عمومی سبب توقف هر چه سریعتر تعدی و تهاجم علیه غزه شود.

جامعه دانشگاهی ایران بر این نکته واقف است که حضور در راهپیمایی قدس کمترین کار و کم هزینه ترین اقدامی است که هر انسان باوجدانی می‌تواند انجام دهد و البته مسئولیت مومنان و آحاد امت اسلامی جهاد کبیر با همه مراتب مالی، جانی، بیانی، قلمی، قدمی و دیگر اقدامات ممکن است.

در راستای اهتمام به امور مسلمین در شرایطی که فریاد استغاثه‌ی زن و کودک، پیر و جوان فلسطینی به آسمان بلند است و بر اساس مسؤولیت شناسی ملهم از مکتب محمدی، علوی و حسینی و لبیک به ندای ولی امر مسلمین، ما دانشگاهیان در روز قدس به اقیانوس بیکران و پر خروش ملت بصیر، مقاوم، مومن و وفادار به میراث ماندگار امام خمینی ره و شهیدان افتخار آفرین، خواهیم پیوست تا عالمیان بدانند فلسطین و قدس تنها نیست و مردم قهرمان فلسطین به نصرت الهی در سایه صبر و استقامت، شهد شیرین پیروزی را خواهند چشید. ألا ان نصر الله قریب .

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نغمه‌های ایرانی در روسیه؛ ارکستر ملی در مسکو و کازان کنسرت می‌دهد
راهنمای انتخاب شیر توپی آلفا؛ فلنجی کلاس ۱۵۰، ویفری یا شیر گازی؟
راز انرژی پایان‌ناپذیر کارآفرینان برتر؛ چطور با تمرینات هوشمندانه خستگی ساعت ۵ عصر را مدیریت کنیم؟
راهنمای جامع خرید ویلا در شهرک دریاکنار و خزرشهر؛ تحلیل ارزش سرمایه‌گذاری و قیمت روز
دانلود موزیک اردلان به نام بحث منطقی
کیت بارسلونا بر تن مسی در الکلاسیکو
حسینی: حق ریحانه کریمی مدال نقره بود/ تاریخ‌سازی مبارک مردم باشد
بانک مرکزی نامه منتسب به خود درباره یک پلتفرم‌ طلا را تکذیب کرد
علی‌نژاد: ریحانه کریمی برای کسب این برنز تاریخی غیرت کرد
پرچم ایران بر فراز دانشگاه شیراز به اهتزاز درآمد
رحیم‌صفوی: بخش بزرگی از معادله قدرت در میدان‌های نفتی رقم می‌خورد
کلید اولیه آزمون‌های جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و داروسازی منتشر شد
سهیمه بومی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون اخذ پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه تمدید شد
یحیی سریع: پهپاد «کاریال» دشمن سعودی بر فراز حجه سرنگون شد
تحول در دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ تربیت معلم از نو طراحی می‌شود
آنچه باید از شناور آمریکایی «REMUS ۶۰۰» بدانید
احکام پرونده‌های عبدی، زیباکلام، فلاحت‌پیشه و رسایی صادر شد
تاب‌آوری کشور بدون نقش‌آفرینی زنان ممکن نیست
حملات جنگنده‌های سعودی علیه یمن
شکار دومین زهپاد [زیرسطحی] ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top