تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/19 - 20:10
کد خبر: 500790

سرلشکر سلامی: سپاه بر اساس حدود الهی عمل می‌کند

سرلشکر سلامی: سپاه بر اساس حدود الهی عمل می‌کند

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: سپاه حافظ و پاسدار قرآن است و عمل خود را بر اساس حدود الهی انجام می‌دهد و از آن تعدی نمی‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، سرلشکر حسین سلامی در جشنواره قرآنی سپاه اظهار کرد: سپاه واقعا مجمع کسانی است که مصداق آیه أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ است، اما برای مومنان رئوف و مهربان است. طبق آیات قرآن، پاسداران در جست‌وجوی فضل و رضوان الهی هستند و برای خداوند شمشیر می‌زنند و چشم و گامشان برای نصرت دین خدا باز است.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن در وصف مومنان و لزوم رعایت نسبت پاسداران با این توصیفات، افزود: پاسداران اهل امر به معروف و نهی از منکر و حافظان حدود الهی هستند، حتی زمانی که با دشمنان در ستیزند حدود الهی را رعایت می‌کنند. حتی پستی عمل دشمنان آنان را وادار نمی‌کند از حدود الهی خارج شوند. آنان از شنیع‌بودن عمل دشمن به جرم و جنایت نمی‌افتند. آنان اهل عدالت هستند و این به تقوا نزدیک‌تر است.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: آنان در راه خداوند جهاد می‌کنند و از ملامت هیچ سرزنشگری نمی‌ترسند. از این آیات در قرآن برای توصیف آن حقیقتی که سپاه باید باشد بسیار زیاد است. سپاه که حافظ و پاسدار قرآن است، عمل خود را براساس حدود الهی انجام می‌دهد و از آن تعدی نمی‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top