تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/19 - 21:52
کد خبر: 500811

خطیبی: اعضای هیأت علمی می‌توانند به مردمی‌سازی اقتصاد کمک کنند

خطیبی: اعضای هیأت علمی می‌توانند به مردمی‌سازی اقتصاد کمک کنند

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم گفت: مردمی‌سازی اقتصاد نیازمند کاربست اصول علمی و شیوه‌های دانش پایه در واگذاری اقتصاد به مردم و جلب مشارکت اقتصادی عموم است که اعضای هیأت علمی می‌توانند در راستای تحقق شعار سال به کشور کمک کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خطیبی معاون اداری مالی وزیر علوم در آئین دیدار نوروزی وزیر علوم با کارکنان ستادی گفت: همه ما در وزارت علوم خود را موظف می‌دانیم که در تحقق شعار سال بکوشیم و با توجه به اینکه شأن وزارت علوم یک شأن علمی است انتظار می‌رود در این مسیر نظریه پردازی کند و به مدیران مشورت علمی دهد.وی بهره‌وری در همه ارکان تولید را از مهم‌ترین عناصر جهش تولید نام برد و گفت: بدون استفاده از خرد و دانش و بدون حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان و محققان در صنعت، امکان رسیدن به بهره وری بالا دشوار است.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم گفت: در ستاد وزارت علوم و دانشگاه‌ها همه سعی کردیم در حد توان و امکانات به بحث رفاهی کارکنان توجه کنیم و برای رفع این دغدغه همیشگی وزیر علوم تلاش کنیم و اقداماتی را در زمینه کمک هزینه ازدواج و فرزندآوری انجام دادیم.

وی از توجه ویژه دولت به معیشت کارکنان سخن گفت و افزود: ابلاغ آئین نامه رفاهی کارکنان توسط دولت یکی از نشانه‌های این توجه در سال گذشته بود که علی‌رغم محدودیت‌های علمی صورت گرفت.

خطیبی به تلاش شبانه‌روزی مدیران وزارت علوم برای تخصیص کامل بودجه دانشگاه‌ها اشاره کرد و اظهار کرد: تا آخرین روز سال این پیگیری ادامه داشت و موفق شدیم برای دانشگاه‌ها به طور میانگین ۱۰۵ درصد تخصیص بگیریم.معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم بیان داشت: در سال پیش رو نیروی انسانی جدید وارد دانشگاه‌ها می‌شود که امیدواریم حضور افراد جوان در کنار کارکنان با تجربه به خدمت‌رسانی بهتر برای مردم منجر شود.

وی به اقدامات انجام شده در راستای تأمین مسکن کارکنان اشاره کرد و گفت: امیدواریم در سال جاری این اقدامات به ثمر بنشیند و مشکل مسکن که دغدغه اصلی کارکنان است برطرف شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top