تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/01/21 - 10:10
کد خبر: 500958

برند موبایلی که زمین خورد

برند موبایلی که زمین خورد

شکست در کسب‌وکار همیشه وجود دارد و بسیاری از شرکت‌هایی که دورانی شکوهمند را سپری کرده بودند، اکنون کسی حتی نام‌شان را هم نمی‌شناسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در عرصه گوشی‌های همراه، یکی از پرسروصداترین‌ها که روزگاری با بزرگان این حوزه رقابت می‌کرد، «بلک‌بری» بود؛ موبایلی که خیلی زود مشهور و محبوب شد و خیلی زود هم از صفحه روزگار محو. پس از تغییر مالکیت و ترفندهای بسیار برای ادامه مسیر، سرانجام بیش از یک و نیم‌سال پیش، درحالی‌که بازار در انتظار گوشی‌های جدید بلک‌بری بود، شرکت نوپای Onward Mobility که تولید را برعهده گرفته بود، اعلام کرد که دیگر موبایلی با نام بلک‌بری نخواهد ساخت. اینگونه بود که مرگ این برند رسما اعلام شد.

به‌طور حتم، آیفون در سال۲۰۰۷ کل صنعت گوشی‌های هوشمند را تغییر داد. این درحالی بود که تقریبا همه سازندگان تلفن همراه در آن زمان باور نداشتند که شرکت اپل بتواند چنین تأثیری بر بازار داشته باشد.

هنگامی که اپل نخستین آیفون را معرفی کرد، چندین مدیر از RIM (شرکت سازنده بلک‌بری) با گوشی هوشمند اپل شوخی کردند، زیرا فکر می‌کردند که مصرف‌کنندگان هرگز گوشی هوشمندی با صفحه نمایش لمسی و صفحه کلید مجازی نمی‌خواهند. مایک لازاریدیس، مؤسس شرکت بلک‌بری درباره آیفون درماه نوامبر سال۲۰۰۷ گفته بود: «سعی کنید یک کلید وب را روی صفحه لمسی آیفون اپل تایپ کنید، این یک چالش واقعی است. شما نمی‌توانید آنچه را تایپ می‌کنید، ببینید.»

با این حال اما مشتریان واقعا از داشتن یک گوشی هوشمند با نمایشگر لمسی بزرگ استقبال می‌کردند و درحالی‌که آیفون کم‌کم به یک موفقیت بزرگ جهانی تبدیل شد، ارزش بازار بلک‌بری تنها در سال‌های پس از معرفی نخستین آیفون به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا کرد.

از سوی دیگر، شرکت‌هایی مانند سامسونگ به سرعت مسیر اپل را با گوشی‌های هوشمند صفحه لمسی دنبال کردند تا در بازار باقی بمانند. زمانی که بلک‌بری تصمیم گرفت با گوشی‌های هوشمند خود وارد کارزار شود، دیگر خیلی دیر شده بود و اگر شما هنوز از یک گوشی کلاسیک بلک‌بری استفاده می‌کنید، بهتر است در اسرع وقت از تمام اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

آنها مدعی بودند که گوشی‌های هوشمند فوق ایمن را به بازار می‌فرستند؛ گوشی‌هایی که نفوذ به آنها امکان‌پذیر نیست و کسی نمی‌تواند شنودشان کند، اما بلک‌بری که سال۲۰۱۶ آمده بود و به‌دنبال جابه‌جایی رکوردهای بزرگ بود، خیلی زود با رویاهایش به‌دست فراموشی سپرده شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top