تاریخ انتشار: شنبه 1403/01/25 - 18:43
کد خبر: 501273

شکست انحصار آمریکا با تولید پهپاد گرده‌‌افشان شریفی‌ها

شکست انحصار آمریکا با تولید پهپاد گرده‌‌افشان شریفی‌ها

پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشانی شدند که تکنولوژی ساخت این پهپاد تاکنون در انحصار آمریکا بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) شدند. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت کاملا هوشمند می‌تواند به صورت نقطه‌ای و پیوسته، باغ‌های مختلف را گرده افشانی کند.

امین طلایی‌زاده مدیرعامل شرکت دانش بنیان کشاورزیار رباتیک شریف (شریف اگربات) در خصوص این ماژول گفت: ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) برای اولین بار در کشور ارائه شده است و مبنای کاری آن به صورت پودر پاشی است.

وی افزود: تا کنون این ماژول بر روی دو نوع پهپاد DJI T16 و پهپاد شریف اگربات S20 تست شده است و از مهم‌ترین ویژگی‌های این ماژول این است که می‌تواند به صورت کاملاً مستقل و بدون اتصال هیچ‌گونه سیم، با باتری و سنسورهای مختص خود کار کند و اپراتور پهپاد برای استفاده از آن به سادگی کافی است که مخزن پهپاد سمپاش خود را برداشته و ماژول گرده افشان را به جای آن نصب کند.

طلایی‌زاده در ادامه به ویژگی‌های این دستگاه اشاره کرد و گفت: گرده افشانی با سرعت بالا (۱۵ هکتار در ساعت)، دو حالت گرده افشانی به صورت نقطه‌ای و پیوسته، گرده افشانی خودکار بر پایه مکانیزم پودر پاش از دیگر ویژگی‌های ماژول گرده افشان هوایی(پهپاد گرده افشان) است.

وی خاطرنشان کرد؛ گرده افشانی یکی از مراحل مهم در باغبانی بسیاری از درختان است. در بعضی از باغ‌ها در صورتی که گرده افشانی به صورت مصنوعی انجام شود، میزان محصول برداشت شده به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند. استفاده از این ماژول برای باغ‌ها نخل، گردو، کیوی، بادام، سیب و گلابی توصیه شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: در حال حاضر تکنولوژی ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه دهنده این تکنولوژی در حال عرضه این محصول است. البته ماژول ارائه شده توسط این شرکت از تکنولوژی و هوشمندی بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی برخوردار است.

شایان ذکر است شرکت دانش‌بنیان شریف اگربات مرکز تخصصی رباتیک کشاورزی، فعال در حوزه تولید و ارائه خدمات پهپادهای کشاورزی است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی sharifagrobot.com مراجعه کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top