تاریخ انتشار: شنبه 1403/01/25 - 18:49
کد خبر: 501274

بربط اولین بانوی محجبه جودو در المپیک

بربط اولین بانوی محجبه جودو در المپیک

سرمربی تیم ملی جودو بانوان گفت: حضور بربط در المپیک پاریس یک گام بلند به سمت پیشرفت جودو ایران است؛ چون بربط اولین بانوی محجبه جودوی ایران در المپیک خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» تکتم بیدل در گفت و گو با فارس، در پاسخ به این سوال که هفته پایانی اردوی آماده سازی تیم ملی جودو بانوان، شرایط آماده سازی ملی پوشان چطور است، اظهار داشت: تقریبا در روزهای پایانی اردوی آماده سازی تیم ملی جودو بانوان هستیم،همه بچه های حاضر در اردو شرایط خوبی دارند و دو نفر اعزامی به قهرمانی آسیا نیز از لحاظ ذهن و جسم تقریبا شرایط خوبی دارند. آنها برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا انگیزه خوبی دارند. هرکدام از این دو نفر اعزامی به هنگ کنگ موفق به کسب مدال در رده سنی بزرگسالان شوند، نام آنها در تاریخ جودو ثبت خواهد شد. 

وی در ادامه افزود: چهار مرحله اردوی آماده سازی برگزار شد که محدثه حسینی و مریم بربط در این اردوها حضور داشتند. این اردوی مرحله آخر است که بچه ها به آمادگی رسیده اند.به هرحال مسابقات قهرمانی آسیا جز رقابت های کسب سهمیه المپیک المپیک پاریس محسوب می شود و کار همه ما در هنگ کنگ سخت خواهد بود، کشورهای صاحب نامی در این رقابت ها حضور پیدا کرده اند.

سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که با توجه به ثبت نام تیم ها، آیا حریفان  بانوان شناسایی و آنالیز شده اند یا خیر، گفت:بربط در وزن ۷۰ کیلوگرم تقریبا باتمام نفراتی که در مسابقات قهرمانی آسیا ثبت نام کرده اند،در مسابقات قبل مبارزه کرده است؛ هم برد داشته و هم باخت، درواقع تجربه مبارزه با حریفان خود را دارد و این موضوع در موفقیت بربط میتواند تاثیر گذار باشد. هردوجودکار میتوانند در این روزهای باقی مانده روی نقاط ضعف و قوت حریفان خود کارکنند.حتی بربط میتواند روی گارد و تکنیک حریفان خود که کاملا به آنها شناخت دارد، کار کند و این یک پون مثبت برای بربط است که در گذشته با حریفان خود مبارزه کرده است.

وی در ادامه، گفت: بربط در بازی های کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی هانگژو با حجاب اسلامی مبارزات خوبی به نمایش گذاشت که نگاه خیلی ها را به خود جلب کرد، میراسماعیلی رییس فدراسیون جودو  فیلم مبارزات بربط با حجاب اسلامی را به ویزر رئیس فدراسیون جهانی نشان داده است، برای همین او‌ نیز با حضور بربط با حجاب اسلامی در المپیک پاریس ظاهرا موافقت کرده است.درواقع بربط با سهمیه وایلدکارت میتواند در پاریس حضور داشته باشد.

سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه این برای نخستین بار است که یک جودوکار با حجاب اسلامی در المپیک می تواند حضور داشته باشد، گفت: حضور بربط در المپیک پاریس یک گام بلند به سمت پیشرفت جودو ایران است؛ چون بربط اولین بانوی محجبه جودوی ایران در المپیک خواهد بود. باتوجه به اینکه فدراسیون جهانی تصمیم دارد، تغییراتی در قوانین داوری ایجاد کند، به زودی حضور بانوان  با پوشش اسلامی در مسابقات جهانی  بلامانع خواهد شد. ضمن اینکه قرار است به زودی قانون شیمه(خفه کردن) از رشته جودو حذف شود.

وی در پایان عنوان کرد: ما تمام تلاشمان را کردیم، امیدواریم که در سال جدید ما در قهرمانی آسیا بتوانیم استارت خوبی را بزنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعلام حمایت قاطع جنبش دانشجویی از مواضع اخیر مجلس خبرگان رهبری
ائتلاف ۳۲ کشور هم حریف ایران نشد
راه سوم اقتصاد ایران؛ نه دولت‌سالاری، نه بازار رها
اظهارات تند نتانیاهو علیه اردوغان
فرانسه راحت از سوئد گذشت/ خروس در شمایل قهرمان جام
رکورد تاریخی حضور تماشاگران در جام جهانی
بدرقه فراموش‌نشدنی تیم ملی ایران توسط مردم مکزیک پس از حذف تلخ
تعطیلی سه ایستگاه مترو در ایام وداع و تشییع رهبر شهید
استقرار بیمارستان صحرایی ۱۰۰ تختخوابی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مصلی
هوش مصنوعی برگزاری آزمون‌های استاندارد را با چالش مواجه کرد
خاطره فرزاد جمشیدی از حافظه مخاطب زدوده نخواهد شد
ترکیب کاروان ایران برای بازی‌های آسیایی نهایی شد
کاظمی: تشدید نظارت بر عملکرد مدارس غیردولتی الزامی است
نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع پیکر «امام شهید» آماده است
وانگ‌یی: خواستار حفظ روند مذاکرات بین آمریکا و ایران هستیم
عارف: تشییع رهبر شهیدمان، پایان بغض تاریخی تشییع‌های مظلومانه شیعه است
عراقچی: حمله به ناوشکن دنا یک جنایت جنگی است
فواد حسین: عراق مخالف جنگ علیه ایران است
شرکت رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
رایزنی نخست‌وزیر هند با پزشکیان درباره تنگه هرمز
منتظر اجازه ایران برای خارج کردن کشتی‌ها از تنگه هرمز هستیم
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
فرآیند نام‌نویسی در «طرح سه استاد» دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
احداث دو مجتمع خوابگاهی جدید در دانشگاه امیرکبیر با تجمیع چند ساختمان/ نوسازی خوابگاه‌های فرسوده تا مهر ۱۴۰۵
آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی ۲۰ شهریور برگزار می شود
پیگیری اجرای مصوبه افزایش حقوق/بیش از ۴۰ درصد اساتید دانشگاه فاقد مسکن
ابلاغ آیین‌نامه جامع فرآیندهای پژوهشی مقطع دکتری دانشگاه علامه
باشگاه نوآوری دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه تهران افتتاح شد
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top