تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/26 - 09:36
کد خبر: 501346

وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله ایران

وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله ایران

صهیونیست‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی در مصاحبه با «خبرگزاری فرانسه» به وحشت حاکم بر شهر و شرایط دشوار و امنیتی پس از حمله موشکی ایران به رژیم اسرائیل اعتراف کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ساکنان بیت المقدس پس از حملات پهپادی و موشکی بی‌سابقه ایران علیه (رژیم) اسرائیل در پناهگاه ها پنهان شدند.

این گزارش افزود: در حالی که صدای مهیب انفجارها در سراسر این شهر به گوش می رسید ساکنان آب و مواد غذایی ذخیره می کردند.

دانیال هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، به اسرائیلی‌ها هشدار داده است برای یافتن سرپناه آماده باشند.

وی تاکید کرد: مهم نیست که تهدید از کجا باشد، وقتی زنگ خطر به صدا در می‌آید باید وارد پناهگاه شوید و دست‌کم ۱۰ دقیقه در آنجا بمانید.

مایکل اوزان، دندانپزشک ۵۲ ساله ساکن سرزمین‌های اشغالی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه با اشاره به این که روز پس از حمله، روز کاری نیست و همه چیز از جمله جلسات کاری و مدارس تعطیل خواهند بود گفت که انتظار دارد زندگی روزمره اش در روزهای آینده مختل شود.

این گزارش از خالی شدن مغازه ها به دلیل هجوم اسرائیلی ها برای تامین آب و غذای خشک در شمال (سرزمین های اشغالی) خبر داده و نوشت: ساکنان شمال نیز برای حملات آماده شده اند.

به گزارش ایرنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top