تاریخ انتشار: شنبه 1403/02/01 - 19:52
کد خبر: 502104

رئیس دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد

رئیس دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی«داود یونسیان» را به عنوان سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به داود یونسیان تاکید کرده است: انتظار می‌رود با اتکاء به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کار‌آفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمام محورهای سند دانشگاه اسلامی به کار گیرید.

داوود یونسیان ( زاده تهران _ 1355) دارای دکترای مهندسی مکانیک، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت با مرتبه استادی است. وی دارای بیش از 200 مقاله علمی، پژوهشی بین‌المللی و چهار عنوان کتاب تالیفی است. همچنین پژوهشگر نمونه دانشگاه علم و صنعت در سالهای متمادی، استاد نمونه کشوری در سال 1401، دانشجوی نمونه کشور در مقطع دکتری در سال 1384 و عنوان دانشمند برجسته جوان فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در سال 1393 را کسب کرده است.

معاون پژوهش و فناوری و ریاست دانشکده‌های مهندسی راه آهن و فناوری‌های نوین از جمله سوابق اجرایی دکتر یونسیان است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات منصور انبیاء رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت ایران در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

زلفی گل 20 مهرماه سال 1400 انبیا را به عنوان سرپرست این دانشگاه تعیین کرده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
هزینه بستری بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص رایگان است
گزینه‌های محدود بن سلمان در یمن
احتمال تمدید مهلت ثبت‌نام کالابرگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top