تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/02/03 - 19:07
کد خبر: 502363

پیام تبریک وزارت ورزش پس از کسب سهمیه‌های ایران در المپیک

پیام تبریک وزارت ورزش پس از کسب سهمیه‌های ایران در المپیک

وزارت ورزش و جوانان در پیامی تاریخ سازی ورزشکاران قایقرانی و ژیمناستیک را در کسب سهمیه‌ی بازی‌های المپیک پاریس تبریک گفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  در پیام وزارت ورزش آمده است:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم

تلاش‌های مستمر ورزشکاران ایران اسلامی در راه رسیدن به سهمیه‌های بازی‌های المپیک پاریس و قرار گرفتن در کاروان ورزشی ایران، بسیار قابل ارزش و مایه‌ی مباهات است.

به کلیه‌ی ورزشکارانی که تاکنون رویدادهای رقابتی در راه کسب سهمیه المپیک را با موفقیت سپری کرده‌اند، همچنین مربیان زحمت‌کش آنها و فدراسیون‌های مرتبط تبریک و خداقوت می‌گوییم.

همچنین در این بین تاریخ‌سازی ورزشکارانی که در مسیر راهیابی به المپیک، موجب کسب اولین سهمیه‌ها برای ورزش ایران در بازی‌های المپیک شدند، مایه‌ی مباهات شد و ارزش افزوده‌ای به کاروان ورزشی ایران بخشید که قابل تقدیر است.

مهدی الفتی، ملی‌پوش ژیمناستیک ایران توانست با قرار گرفتن در رده دوم رنکینگ مسابقات کسب سهمیه المپیک، به المپیک پاریس راه پیدا کند. این اتفاق برای اولین بار در تاریخ این رشته رقم خورد.

پیش از این نیز مهسا جاور و زینب نوروزی در روئینگ دونفره سبک‌وزن برای اولین بار جواز حضور در المپیک پاریس را در قایق دونفره به ارمغان آوردند.

محمد بیرانوند نوجوان ۱۵ساله کشورمان هم دی‌ماه سال گذشته با کسب مقام نخست مسابقات اهداف پروازی قهرمانی آسیا برای اولین بار ایران را در این رشته به بازی‌های المپیک رساند.

با تبریک صمیمانه به قهرمانانی که کسب سهمیه‌ی المپیکی آنها با تاریخ‌سازی برای ورزش ایران، موجی از خوشحالی را درجامعه‌ی ورزش بوجود آورده است، برای کلیه‌ی ورزشکارانی که همچنان برای سربلندی ورزش کشور به تلاش خود ادامه می‌دهند، آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.

به امید افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران عزیز در بازی‌های المپیک و پارالمپیک پاریس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top