تاریخ انتشار: جمعه 1403/02/07 - 13:59
کد خبر: 502766

تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند

تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند

شرکت مادر تیک تاک تصمیمی برای فروش کسب وکار این پلتفرم در آمریکا ندارد زیرا الگوریتم های به کاررفته در اپ برای فعالیت های شرکت مادر حیاتی هستند و ترجیح می دهد آن را تعطیل کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به گفته ۴ منبع آگاه پس از تصویب قانون فروش یا ممنوعیت تیک تاک در آمریکا، بایت دنس(مالک اپ) ترجیح می دهد در صورت عدم وجود گزینه های قانونی برای مقابله با قانون مذکور به جای فروش پلتفرم، آن را در آمریکا تعطیل کند.

به گفته آنها الگوریتم های تیک تاک که برای فعالیت به آنها اتکا کرده برای کل عملیات های بایت دنس اهمیت دارند و به همین دلیل احتمال فروش اپلیکیشن با با الگوریتم های بعید به نظر می رسد.

حساب های کاربری تیک تاک بخش کوچکی از درآمد کل بایت دنس و کاربران فعال روزانه آن را تشکیل می دهند، بنابراین شرکت مادر ترجیح می دهد در بدترین حالت، به جای فروش آن به خریداران آمریکایی، تیک تاک را در آمریکا تعطیل کند.

تعطیلی تیک تاک تاثیر اندکی بر کسب وکار بایت دنس دارد و شرکت الگوریتم های اصلی خود را از دست نمی دهد. این درحالی است که بایت دنس از اظهار نظر در این باره خودداری کرده ست.

این شرکت دیروز بیانیه ای در پلتفرم Toutiao (متعلق به خود بایت دنس) منتشر و اعلام کرد هیچ برنامه ای برای فروش تیک تاک ندارد.

این بیانیه در حقیقت پاسخی به مقاله نشریه اینفورمیشن بود که در آن اشاره شده بود بایت دنس مشغول بررسی گزینه های مختلف برای فروش کسب و کار تیک تاک در آمریکا بدون الگوریتم هایی است که ویدئو را به کاربران توصیه می کند.

از سوی دیگر زی چو مدیر ارشد اجرایی تیک تاک نیز روز چهارشنبه هفته گذشته پیش بینی کرد این شرکت برنده چالش قانونی برای جلوگیری از اجرای قانون مذکور می شود.

لایحه مذکور که در هفته گذشته در سنا تصویب شده بود، به امضای جو بایدن رییس جمهور آمریکا رسیده و هم اکنون به قانون تبدیل شده است. دولت بایدن لایحه ای را امضا کرده که به تیک تاک تا ۱۹ ژانویه فرصت می دهد کسب وکار خود در آمریکا را بفروشد یا با ممنوعیت در فروشگاه های اپلیکیشن روبرو شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی
پاسخ کوبنده دانشمند ایرانی به مقاله سفارشی جنگ ۱۲ روزه نیچر
جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی برای استقلال و پرسپولیس
برگزاری جشن ازدواج شریف با حضور ۱۵۰ زوج شریفی
پرداخت کمک هزینه معیشتی به ۲۳۷ هزار فرد دارای معلولیت شدید
صحبت های عابدینی در مورد طارمی صحیح نیست
فراخوان دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی اعلام شد
دعوت دانشجویان خراسان جنوبی از رئیس‌جمهور برای حضور در دانشگاه‌ها
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
توصیه‌های وزارت بهداشت برای شب یلدا
وزیر جهاد کشاورزی از بازنگری قیمت ۴ محصول لبنی خبر داد
روند افزایشی سرطان پروستات در ایران
تغییر ارز تجهیزات پزشکی نباید به بیماران آسیب بزند
دریافت کالابرگ برای سه دهک اول
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
مجوز قیمت‌گذاری بیش از ۱۰۰ شعبه‌ بانک آینده صادر شد
مجوزی برای آموزش پزشکی و داروسازی خصوصی صادر نشده است
تراکتور عطش پیروزی دارد
نظافت آسانسور و پله برقی: اغلب نادیده گرفته می‌شود، همیشه مهم است
گلچینی از سخنان ناب علمی و انگیزشی دکتر رزیتا دغلاوی نژاد
فیلم | تایید اظهارات خضریان، درباره تخلفات لیزینگ رایان سایپا توسط سخنگوی قوه قضاییه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top