تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/02/17 - 12:10
کد خبر: 503731

واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟

واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو به صحبت‌های مطرح‌شده در فضای مجازی درباره مصرف نکردن، آب‌معدنی، روغن غیر کارخانه‌ای و برنج خارجی توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر مهدی انصاری مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند؛ ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آبهای زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روغن‌های خوراکی اشاره کرد و با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته؛ در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی (not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیر ایرانی موجود در بازار نیز گفت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبداء تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

کلیه کالاهای سلامت از جمله آبهای بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top