تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/02/20 - 09:14
کد خبر: 504075

شانس قهرمانی پرسپولیس بیشتر از استقلال است؟

شانس قهرمانی پرسپولیس بیشتر از استقلال است؟

پیشکسوت پرسپولیس گفت: پرسپولیس با عملکرد خوبی که تا به امروز در لیگ داشته ثابت کرده که شایستگی قهرمانی را در این دوره از رقابت‌ها دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ضیا عربشاهی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد تیم پرسپولیس در بازی برابر نساجی مازندران اظهار کرد: پرسپولیس بازی بسیار خوبی برابر نساجی انجام داد، البته این تیم نتیجه خوبی در این فصل نگرفته و احتمال سقوط آن به انتهای جدول وجود دارد. پرسپولیس با ۳ امتیازی که از این تیم گرفت دوباره توانست شانس قهرمانی خود را افزایش دهد. پرسپولیس اگر برابر سپاهان نتیجه را مساوی نمی‌کرد شرایط بهتری از نظر امتیازی داشت. به هر صورت باید در ۴ بازی باقی مانده با روحیه و انگیزه بالا و با اتحاد و همدلی بتواند بازی‌ها را ببرد تا قهرمانی خود را تثبیت کند.

او با بیان این که پرسپولیس شرایط قهرمانی را دارد، افزود: شانس قهرمانی پرسپولیس با داشتن مهره‌های خوب بیشتر از استقلال است، پرسپولیس در حال حاضر در هیچ پستی ضعف ندارد و بهترین شرایط را دارد. اگر در ۴ بازی باقی مانده بتواند امتیازات لازم را کسب کند قهرمانی دور از دسترس نیست.

عربشاهی درباره بازیکنان خارجی پرسپولیس خاطرنشان کرد: اورونوف تا به امروز ثابت کرده که بهترین عملکرد را در پرسپولیس داشته و همانند عمری خوب دریبل می‌زند و از موقعیت‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده می‌کند. وی در حال حاضر جای خود را در پرسپولیس باز کرده و یکی از بازیکنان تاثیرگذار در این تیم است. البته عبدالکریم حسن نیز در فاز حمله و دفاع خوب عمل می‌کند و او نیز بازیکن خوبی است.

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: بازیکنان پرسپولیس از نظر روحی و روانی در بهترین شرایط قرار دارند و تا به امروز در هیچ بازی کم کاری نکردند و از نظر تکنیک و تاکتیک نسبت به سایر تیم‌ها بهتر عمل کردند. اگر در ۴ بازی باقیمانده نیز با همین روند بازی‌ها را ادامه دهند، شایستگی قهرمانی را دارند و دوباره می‌توانند جام قهرمانی را به خود اختصاص دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی فرش ها به شستشوی عمیق نیاز دارند
گوشی دست‌دوم بخریم یا نه؟ ۵ نکته مهم برای دانشجوها
قیمت ترمال بریک چقدر است؟ بررسی عوامل مؤثر بر هزینه درب و پنجره ترمال بریک
اصلاح ظرفیت رشته‌های تخصصی پزشکی در دفترچه دستیاری ۱۴۰۵
چشم‌انداز بازار تجهیزات پنوماتیک در ماه‌های آینده
بازاریابی در توییتر چیست و چگونه به رشد برند کمک می‌کند
امکان انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات برای ۲۱ پروژه اولویت‌دار استان فراهم شد
۱۳۰ هزار متقاضی مسکن‌های حمایتی امسال صاحب‌خانه می‌شوند
شرایط و زمان تمدید خوابگاه متأهلین دانشگاه تهران اعلام شد
در سال‌جاری ۱۸۱ پروژه استان در قالب طرح نشان‌دار کردن مالیات اجرا می‌‌شود
کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی منتشر شد
تسهیلات رفاهی وزارت علوم برای زوج‌های دانشجو
پایان‌نامه‌فروشی؛ تجارت پرسودِ علم‌فروشی در سایه مدرک‌گرایی
حجت‌الاسلام رستمی: سه میلیون دانشجو در سن ازدواج یا ورود به آن هستند
خدمات سئو در کرج
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top