تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/02/24 - 09:07
کد خبر: 504456

نقشه نافرجام دختر جوان برای اخاذی از پدرش

نقشه نافرجام دختر جوان برای اخاذی از پدرش

دختر جوان برای راضی کردن خانواده‌اش به ازدواج او و پسر مورد علاقه‌اش نقشه آدم‌ربایی و اخاذی دو میلیارد تومانی از خانواده خود را طراحی و اجرا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند روز قبل مرد میانسالی به پلیس مراجعه کرد و از ربوده شدن دخترش خبر داد: شیلا از دیروز ناپدید شده است، ابتدا فکر کردیم به خاطر اختلافاتی که با ما دارد از خانه قهر و تلفنش را خاموش کرده، اما وقتی شب به خانه نیامد نگرانی‌هایمان بیشتر شد. تا اینکه صبح امروز از تلفن همراهش پیامی آمد که او را ربوده‌اند و برای آزادی‌اش معادل دو میلیارد تومان دلار باید به آدم‌ربا بدهیم.

با شکایت مرد میانسال، تحقیقات آغاز و آموزش‌های لازم به او داده شد و سپس وی با آدم‌ربا قرار ملاقات گذاشت. اما کسی در محل قرار حاضر نشد، برای دومین بار این ماجرا تکرار شد اما باز هم کسی سر قرار نیامد از سویی تیم تحقیق در بررسی‌ها دریافت که دختر ۲۲ ساله با خانواده‌اش به خاطر مخالفت آنها با ازدواج او و خواستگارش اختلاف داشته است. آن‌طور که در تحقیقات به‌دست آمد، شیلا با پسر جوانی به نام میلاد آشنا شده اما وقتی وی برای خواستگاری به خانه آنها رفته بود، خانواده شیلا از آنجایی که وضعیت مالی پسر جوان هم‌تراز با خانواده شیلا نبود، پاسخ منفی داده بودند که همین موضوع باعث شده بود بین دختر دانشجو و خانواده‌اش اختلاف به‌وجود بیاید.

با مشخص شدن این موضوع، تحقیقات روی پسر جوان متمرکز شد و با شناسایی خانه میلاد، زمانی که کارآگاهان راهی خانه او شدند، شیلا را در خانه او پیدا کردند. بدین ترتیب مشخص شد دختر جوان سناریوی آدم‌ربایی دروغین را طراحی کرده تا از خانواده‌اش اخاذی کند.

شیلا که دستش رو شده بود در تحقیقات گفت: من به میلاد علاقه داشتم اما زمانی که به خواستگاری‌ام آمد پدرم به او گفت دخترم در پر قو بزرگ شده و همیشه بهترین زندگی را داشته، تو چطور می‌خواهی با این وضع مالی‌ات زندگی او را تأمین کنی؟ حداقل باید یک ماشین مدل بالای شاسی بلند داشته باشی که جلوی مردم بتوانم سرم را بلند کنم.

او ادامه داد: من که می‌خواستم با میلاد زندگی کنم، تصمیم گرفتم نقشه‌ای بکشم تا از پدرم پولی بگیرم و به میلاد بدهم و او بتواند یک خودروی شاسی بلند بخرد و پدرم را راضی به ازدواج کند. حتی با خانواده‌ام چند باری قرار گذاشتم اما از طریق یکی از دوستانم متوجه شدم که آنها به پلیس خبر داده‌اند و به میلاد گفتم سر قرار نرود.

به دنبال اظهارات دختر جوان، تحقیقات به دستور بازپرس جنایی پایتخت ادامه دارد.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top