تاریخ انتشار: شنبه 1403/03/05 - 09:46
کد خبر: 505740

آخرین وضعیت حمید نوری در زندان امنیتی سوئد

آخرین وضعیت حمید نوری در زندان امنیتی سوئد

فرزند حمید نوری می‌گوید که ارتباط خانواده با این شهروند ایرانی بازداشتی در سوئد کاملا قطع است و طرف سوئدی به بهانه‌های مختلف اجازه برقراری تماس را نمی‌دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دادگاه عالی سوئد اسفند گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که درخواست تجدیدنظر در پرونده حمید نوری، شهروند ایرانی بازداشتی را در این کشور رد کرده است.

پس از تأیید حکم حبس ابد حمید نوری از سوی دادگاه عالی سوئد، پلیس سوئد این شهروند ایرانی را سوم فروردین بدون اطلاع از سلول انفرادی در کورنوبری به یک زندان امنیتی در منطقه هلبی منتقل کرد.

از زمان انتقال حمید نوری به زندان جدید، محدودیت‌ها علیه این شهروند ایرانی در زمینه تماس با خانواده، به بهانه‌های مختلف قطع شده است.

در این رابطه مجید نوری، فرزند حمید نوری ضمن اشاره به ادامه محدودیت تماس با خانواده برای حمید نوری از سوی سوئدی‌ها، گفت: ارتباط ما با پدرم کاملاً قطع است و هیچ ارتباطی با وی نداریم.

نوری، می‌گوید سوئدی‌ها هیچ توضیحی در این باره نمی‌دهند و ما کاملاً از وضعیت پدرم بی‌اطلاع هستیم.

فرزند حمید نوری، بیان کرد: به ما می‌گویند که برای برقراری ارتباط با پدرم و تماس با وی باید گواهی عدم سوء‌پیشینه ارائه دهیم؛ چنین درخواستی یک بهانه و یک امر بیهوده است.

نوری با مطرح کردن این سوال که چرا ما باید برای تماس با پدر خود گواهی عدم سوءپیشینه ارائه دهیم، اضافه کرد: مگر حمید نوری در حال حاضر متهم است؟ دادگاه وی به پایان رسیده و محکوم شده است و اکنون می‌خواهد با خانواده خود صحبت کند.

به گفته مجید نوری، ما پیش از این در مواردی حتی تماس تصویری و ملاقات هم با پدرم داشتیم، اما اکنون برای تماس تلفنی باید گواهی عدم سوءپیشینه داشته باشیم؛ همه این‌ها نشانه آزار و اذیت است.

حمید نوری در ۱۸ آبان سال ۱۳۹۸ پس از سفر به سوئد از سوی پلیس این کشور در فرودگاه بازداشت شد.

نوری در دادگاه بدوی سوئد به حبس ابد محکوم شد و دادگاه تجدید نظر نیز حبس ابد را برای این شهروند ایرانی تأیید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سوءمدیریت، دانشگاه را به سمت بی‌حجابی می‌برد / دانشگاه محیط علم است نه بی‌حجابی
عجله آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز تفاهم را از بین برد
فناوری هسته‌ای، فراتر از شعار
تهدید الکعبی به تحصن در فرودگاه‌های عراق
کالابرگ گروه سوم مشمولان، فردا شارژ می‌شود
تهران خنک تر می شود
۹ کشته و ۵ مصدوم در برخورد اتوبوس با تریلی در محور آرین‌شهر ـ بیرجند
بستن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایران اشتباه بزرگ است
اوپن ای آی عکس‌های کاربران را فاش کرد
نظام آموزشی، نوجوان ایرانی و چالش مهارت‌آموزی
علی مزیدی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل شد ‌
اوج گرفتن قیمت انرژی تا زمین‌گیر شدن اقتصاد جهان
با تهدید ترامپ، سازمان ملل چگونه هنوز «خانه صلح» است؟
ژاپنی‌ها هم تسلیم فضای مجازی شدند
از توهم آزادی در صفحه شخصی تا تغییر مرجعیت
زلزله در نظم امنیتی غرب آسیا
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top