تاریخ انتشار: شنبه 1403/03/05 - 10:07
کد خبر: 505748

شهید رئیسی قبول نمی‌کرد ‌نامزد شود

شهید رئیسی قبول نمی‌کرد ‌نامزد شود

مشاور رئیس جمهور شهید درباره اصرار گروه‌های مختلف مردمی برای کاندیداتوری آیت‌الله رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: او هیچ تعلق خاطری برای ریاست‌جمهوری نداشت اما ما ۱۲ هزار امضا در دانشگاه‌ها جمع کردیم تا او را برای ورود به این عرصه متقاعد کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدمحمدحسینی شامگاه جمعه در مراسم گرامیداشت سیدالشهدای خدمت و همراهان شهیدش با بیان اینکه فقدان آیت‌الله رئیسی، بسیار سخت و ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر است، اظهار کرد: سیره خدمتگزاری شهدای خدمت باید به درستی تبیین شود و همه وظیفه دارند پرچم خدمت و تلاش برای گره‌گشایی از مشکلات مردم را همیشه افراشته نگه دارند.

مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس جمهور شهید یکی از شاخصه‌های ممتاز آیت‌الله رئیسی را خدمتگزاری به مردم عنوان کرد و گفت: در سبک و سیره رئیس‌جمهور شهید، خدمت به مردم بالاترین عبادات بود و در این مسیر طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، هیچگاه احساس خستگی نمی‌کرد.

وی با اشاره به خدمت خالصانه و مجاهدانه آیت‌‌الله رئیسی در 33 ماه گذشته ادامه داد: ما روز تعطیل و جمعه‌ای را سراغ نداریم که آیت‌الله رئیسی، مشغول کار نبوده باشد. او حتی جمعه‌ها در سفرهای استانی بود و یا در جلسه‌های هیئت دولت مشغول رصد اقدامات و خدمت‌رسانی به مردم بود.

حسینی درباره کاندیداتوری شهید آیت‌الله رئیسی در انتخابات سال 1400 اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی قبول نمی‌کرد که نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود اما گروه‌های مختلف از ایشان دعوت کردند تا به میدان بیاید. او هیچ تعلق خاطری برای ریاست‌جمهوری نداشت اما ما 12 هزار امضا در دانشگاه‌ها جمع کردیم تا او را برای ورود به این عرصه متقاعد کنیم.

وی یکی از دستاوردهای آیت‌الله رئیسی را جمع کردن موضوع مرگ و میرهای روزانه چند صدنفره مردم ایران دانست و گفت: در شرایطی که دنیا و کشورمان درگیر بیماری کرونا بود و روزی 700 نفر از مردم جان خود را از دست می‌دادند. کشور دچار بدهکاری بود و دشمن هم شدت تحریم‌ها را بیشتر کرده بود اما ایشان پذیرفت و وارد میدان شد و در این مدت هم خالصانه و مجاهدانه امورات کشور را سامان داد.

وی خاطرنشان کرد: تواضع، تعهد، خدمتگزاری و اخلاص ویژگی‌های برجسته آیت‌الله رئیسی بود. برخی افراد وقتی به قدرت می‌رسند خودشان را گم می‌کنند اما آیت‌الله رئیسی همواره خودش را خادم مردم می‌دانست.

حسینی بیان کرد: جلسات دولت که بحث‌های داغی مطرح می‌شد ایشان پس از شنیدن صحبت‌ها با یک آرامش خاصی جلسه را هدایت می‌کرد. اینطور نبود که متکلم وحده باشد؛ همه حرف‌ها را می‌شنید.

وی گفت: آیت‌الله رئیسی در کمتر از سه سال کارنامه درخشانی از خود بر جای گذاشت. او شاگرد شهید بهشتی بود و نظم و ساماندهی را سرلوحه قرار داد. او در این مدت کوتاه در چند نوبت به همه استان‌ها سفر کرد و 28 سفر خارجی انجام داد که نتیجه آن عضویت ایران در پیمان شانگهای، اتحادیه بریکیس و اتحادیه اوراسیا بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
شارژ کالابرگ سرپرستان خانوار آغاز شد
«سی.ان.ان.» از حجم تخریب ناو جرالد فورد در میانه جنگ ایران پرده برداشت
لاوروف: توافق احتمالی واشنگتن-تهران باید منافع ایران را در نظر بگیرد
سردار حسن زاده: آمریکایی‌ها از روز دهم جنگ رمضان شکست خوردند
مهمونی کیلومتری غدیر+ عکس
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top