تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/03/02 - 22:09
کد خبر: 505774

«شهید جمهور»؛ شخصیتی که در تاریخ ثبت شد

«شهید جمهور»؛ شخصیتی که در تاریخ ثبت شد

عضو هیئت رئیسه و دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: شخصیت آیت‌الله رئیسی در تاریخ ثبت شد و خداوند با شهادت، ایشان را بزرگ و عزیز کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فاطمه مقصودی در گفت‌وگو با خبرنگار سراج24 با تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان به مردم، خانواده‌های این عزیزان و مقام معظم رهبری، اظهار داشت: شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان اتفاق بسیار ناگوار برای ملت ایران و همه انسان‌های باوجدان و آگاه بود که از شخصیت شهدای خدمت و شهید جمهور خبر داشتند.

وی ادامه داد: با این خبر همه در بهت فرو رفتند و هیچکس فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی بیفتد. شهید رئیسی بسیار پرکار، پرتلاش و دلسوز بود که در حوزه خدمت ایثار می‌کرد. این شهید شبانه روز در پی حل مشکلات مردم بود و این ویژگی‌ها را نمی‌توان کتمان کرد.

عضو هیئت رئیسه و دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: شهید رئیسی بسیار مظلوم بود و مرتبا تیرهای طعنه و نیش و کنایه سمت ایشان روانه بود اما با تمام این مسائل، تحمل می‌کرد و نگاه ایشان به خدا بود.

مقصودی با اشاره به اینکه شهید رئیسی در مبارزه با فساد بسیار جدی بود، بیان داشت: علیرغم اینکه شهید رئیسی برای برقراری ارتباط بین جمهوری اسلامی ایران و مابقی کشورها تلاش داشت، هرگز نگاه ایشان برای رفع مشکلات کشور به کفر و بیرون نبود بلکه به درون و جامعه اسلامی نگاه داشت.

وی مطرح کرد: بازتاب شهادت رئیس جمهور در جوامع بین‌الملل نشان دهنده همین بود که همه این احساس را داشتند که آیت الله رئیسی صلح طلب و به دنبال حل مشکلات و مسائل است. این اتفاق ناراحت کننده بود و می‌بینیم که دوست و دشمن آیت‌الله رئیسی بعد از شهادت ایشان اذعان دارند که فردی پاک دست، پرتلاش و دلسوز بود.

عضو هیئت رئیسه و دبیر اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس با اشاره به اینکه شهادت عزت و کرامت به همراه دارد، ادامه داد: اگر آیت الله رئیسی زنده می‌ماند و دوره بعد رای می‌آورد و رئیس جمهور می‌شد و به کار خود این چنین ادامه می‌داد، صاحب این عزت و عظمت نمی‌شد، شخصیت ایشان در تاریخ ثبت شد و خداوند با شهادت، ایشان را بزرگ و عزیز کرد.

مقصودی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران حرم است و هر کسی که در این راه خدمت کند، خدمات او بی‌جواب نمی‌ماند. با این حادثه تلخ مردم کنار یکدیگر هستند و از این ضایعه عبور می‌کنیم. امید است مجلس دوازدهم در مسیر شهدا و خدمت به مردم باشد و رئیس جمهور آینده نیز کسی باشد که مسیر آیت الله رئیسی را طی کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top