تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/03/07 - 10:05
کد خبر: 506041

نوبخت و واعظی کاندیدای ریاست جمهوری می‌شوند؟

نوبخت و واعظی  کاندیدای ریاست جمهوری می‌شوند؟

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گفت: برخی از افراد شاخص در داخل حزب مثل آقایان نوبخت و واعظی و خارج از حزب با افرادی مثل آقای لاریجانی مذاکراتی انجام داده ایم و منتظر اعلام نتیجه این افراد برای حضور در انتخابات هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به جزئیات جلسه امروز دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه گفت: در این جلسه نتیجه نظرات افراد در داخل این جلسه؛ حضور حداکثری حزب اعتدال و توسعه و تشویق مردم به حضور در انتخابات پیش رو بود.

وی افزود: ما در حزب به دنبال یک کاندیدای هم فکر خودمان چه به صورت مستقل یا به صورت ائتلافی خواهیم بود، مگر این که نتوانیم به جمع بندی برای کاندیداها برسیم.

هروی تصریح کرد: در حال حاضر رایزنی با افراد و احزاب هم سو را آغاز کرده ایم و با دو شاخصه هم سو بودن با حزب اعتدال و امکان رای داشتن، مذاکرات را انجام داده ایم.

هروی عنوان کرد: به همین دلیل هم ما دفاتر استانی خودمان را فعال کرده ایم و با دیگر گروه های سیاسی و احزاب آمادگی خود را برای ائتلاف اعلام کرده ایم.

وی افزود: همه این ها در صورتی است که بببنیم چه افرادی در خروجی اشخاص شورای نگهبان خواهند بود و بعد نتیجه قطعی را اعلام خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: ما با برخی از افراد شاخص در داخل حزب مثل آقایان نوبخت و واعظی و خارج از حزب با افرادی مثل آقای لاریجانی مذاکراتی انجام داده ایم و منتظر اعلام نتیجه این افراد برای حضور در انتخابات هستیم.

وی افزود: طبق آخرین اطلاعی که ما داریم آقای لاریجانی تا این لحظه با هر گروهی که برای ریاست جمهوری با او مذاکره کرده اند، خبر قطعی حضور خود را اعلام نکرده است و در حال بررسی اوضاع است.

وی در پایان گفت: البته رایزنی های فراتر از این حرف هاستو با شخصیت های مختلفی در جزیان اصلاحات و حتی برخی از اصول گراها مذاکرات خود را انجام داده ایم و با خیلی از افراد نه از باب این که بر کسی تکلیف کنیم بلکه بر اساس وظیفه حزبی کار خود را انجام داده ایم و امیدواریم شورای نگهبان هم از یک نرمش بیشتری در انتخابات پیش رو کار خود را پیش ببرد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top