تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/03/09 - 18:40
کد خبر: 506404

بررسی جنبش دانشجویی غرب در حمایت از فلسطین؛

ماهنامه خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران منتشر شد +دانلود

ماهنامه خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران منتشر شد +دانلود

ماهنامه «خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران» در گفتوگو با فعالین دانشجویی دانشگاه های ایران به بررسی ابعاد مختلف جریانات اخیر دانشجویی در غرب به خصوص آمریکا پرداخت.

به گزارش سرویس باشگاه نشریات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماهنامه "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" با بررسی پرونده ویژه جنبش اعتراضی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در حمایت از فلسطین با عنوان "بیداری غربی" منتشر شد. در این شماره از ماهنامه خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران، گفتگوها و یادداشت هایی از  چهره های برجسته دانشگاهی و فعالین دانشجویی کشور منتشر شده است.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه که از پائیز سال گذشته آغاز شد، جرقه پرنوری برای جان گرفتن دوباره جنبش دانشجویی در هزاران کیلومتر دورتر در آمریکا و دیگر کشورهای غربی شد. اعتراضات روزانه در دانشگاههای مختلف آمریکا نشان میدهد که جنبش دانشجویی این کشور که اکنون بر سر توقف جنگ اسرائیل علیه غزه در حال دست و پنجه نرم کردن با نیروهای امنیتی و پلیس آمریکاست، یکی از مهمترین دوران خود را سپری میکند. آمار منابع آمریکایی دستگیری و بازداشت بیش از 3000 دانشجو و استاد دانشگاه معترض آمریکایی علیه جنگ غزه را تائید کرده و موج بازداشتها و خشونت پلیس علیه دانشجویان معترض حامی فلسطین، سروصدای بسیاری به پا کرده است.

برخی کارشناسان، جنبش دانشجویی فعلی در آمریکا را که علیه جنگ غزه شکل گرفته است، با دیگر جنبشهای دانشجویی ضدجنگ در آمریکا در دهه های گذشته از جمله جنبش دانشجویی ضدجنگ در دوران جنگ ویتنام مقایسه کردهاند. به دنیال اعتراضات شدید دانشجویان آمریکایی، جنبش دانشجویی ایران نیز در تجمعات سراسری، ضمن محکومیت سرکوب دانشجویان غربی توسط نیروهای امنیتی حمایت خود را از دانشگاهیان غربی اعام کردند.

در همین راستا ماهنامه «خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران» در گفتوگو با فعالین دانشجویی دانشگاه های ایران به بررسی ابعاد مختلف جریانات اخیر دانشجویی در غرب به خصوص آمریکا پرداخت.

در شماره 101 «خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران» در بخشی از سرمقاله به قلم حمزه دستیار، فعال سابق دانشجویی آمده است: جنبش دانشجویی قهرمان غربی با حضور قدرتمند و حر خود مسئله فوق العاده مهم استمرار حضور ملت ها در محکومیت رژیم غاصب را به بهترین شکل ممکن نشان داد و این مهم ترین حمایت ممکن بین المللی از غزه و فلسطین بود، در وهله دوم نشان داد حتما ملت ها و حکومت های غربی دو موضوع جدا و مستقل هستند، ملت های آزاده و حکومت هایی جنایتکار و دروهله سوم دروغ آزادی و آزاداندیشی در غرب برای همیشه برما شد، پوتین های نظامیان، ساح های سنگین، کتک زدن ها و اخراج ها تازه داشت به جهان سومی ها نشان می داد حرف های حقوق بشری، آزادی مدنی و ... در جهانً ابزاری برای سرکوب ها، تحریم ها و فشارها بر جوامع اول بی معناست و صرفا دست چندم یا مستقل است.

این شماره از ماهنامه "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" با عنوان "بیداری غربی" در 4 صفحه روزنامه‌ای به چاپ رسیده و علاقه مندان می توانند نسخه مکتوب آن را از طریق شماره تلفن 02188829275 و یا شماره همراه 09370748550 دریافت کنند.

گفتنی است "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی علی خضریان به صورت ماهنامه و با زمینه سیاسی – اجتماعی منتشر می شود.

نسخه الکترونیکی پرونده ویژه "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" را از اینجا (دانلود) کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
استقبال رسمی عارف از نخست وزیر تاجیکستان
پیش‌فروش بلیت قطارهای نوروزی در دهه اول اسفند
چرا بانک مرکزی برخی حساب‌ها در بازار طلا و ارز را مسدود کرد؟
آخرین تغییرات احتمالی در کنکور سراسری
ترکیب احتمالی پرسپولیس برای دیدار با النصر؛ انتظار از بازیکن الجزایری
اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد
بورس، تراز ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی را پس گرفت
آغاز ثبت‌سفارش دومین طرح پیش‌فروش سکه ضرب ۱۴۰۴
تداوم کاهش حباب سکه همزمان با پایین آمدن تب طلا
فیبر نوری چیست؟ هر آنچه باید درباره این فناوری بدانید
دستگاه ساشه: تحولی در صنعت بسته‌بندی با کیفیت و دقت بالا
افزایش درآمد در کسب‌وکار طراحی وب از طریق نمایندگی هاست لاراتاندر
دیزل ژنراتور یا پنل خورشیدی: کدام‌یک انتخاب بهتری است؟
واکن وزارت خارجه به میانجگیری عربستان بین ایران و آمریکا/ بقائی: در سطح عالی در مراسم تشییع شهید نصرالله شرکت می‌کنیم
صاحبان رسانه و قلم باید بر مقابله با تهدید نرم‌افزاری دشمن تمرکز کنند/ انقلاب ما به معنای حقیقی کلمه مبارزه‌ی نور با ظلمت بود
پرسپولیس در چه صورت به دور حذفی لیگ نخبگان صعود می‌کند؟
تفکیک وزارت راه و شهرسازی رای نیاورد
مطبوعات دوشنبه ۲۹ بهمن
ترامپ: بزودی با پوتین دیدار می‌کنم
روزنامه روس:مذاکرات اوکراین سه شنبه در ریاض آغاز می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top