تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/03/13 - 17:20
کد خبر: 506691

باشگاه استقلال: از تاج توقع داریم VAR را میهمان لیگ بعدی کند

باشگاه استقلال: از تاج توقع داریم VAR را میهمان لیگ بعدی کند

باشگاه استقلال بیانیه‌ای را منتشر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  باشگاه استقلال بیانیه‌ای را به شرح زیر صادر کرد:

"آن اشک‌ها که روی سکوها ریخت، گریه‌هایی که گوش نیمکت و رختکن دستگردی را برای همیشه پر کردند، آن فریادها که هنگام شکفتن گل قهرمانی، به بغض فروخورده بر باد رفتن جام ختم شد، هیچ گاه از حافظه تاریخی استقلال پاک نمی‌شود.

فصل باشگاهی ۳-۱۴۰۲ فوتبال ایران در حالی برای پرافتخارترین باشگاه ایرانی قاره کهن به خاطره ها پیوست که حسرتی بزرگ برای آبی دلان بر جای گذاشت.

ما جنگیدیم، در جنگی نابرابر، در پیکاری که حتی خوش‌بین‌ترین هواداران هم فکر نمی‌کردند نفس به نفس جام پیش برویم. ما جنگیدیم، چون همان روز اول هم قسم شدیم که برای اعتبار این پیراهن، برای این هوادار عاشق به میدان برویم. اما تنها چند دقیقه کم آوردیم. قصد بهانه گرفتن نداریم و ضمن عذرخواهی از همه آبی دلان باید بگوییم که جریانی از ابتدای فصل نمی‌خواست بوسه استقلال بر جام را به تماشا بنشیند و در آخر پیروز هم شد؛ آن هم با یک سلسله اشتباهات و اشتباه اخرین که بسیاری از کارشناسان آن را فاحش و مبرهن می‌دانستند. آن جریان البته که صدای خیلی از تیم ها را هم درآورد که اعتقاد به رقابت جوانمردانه و شرافتمندانه داشتند.

ما جنگیدیم، با تیمی که خیلی‌ها از روز اول معتقد بودند برای قهرمانی ساخته نشده است. کم نیاوردیم و همین تیم در ۵ بازی آخر که مالکیت و مدیریت باشگاه تغییر کرد، ۴ پیروزی و یک تساوی بدست آورد. 

از چندی پیش نماینده مالک‌، اعضای هیات مدیره‌، مدیریت باشگاه و مربیان جلسه‌های پیش فصل را آغاز کردند تا نقشه راه حضور پرقدرت برای فصل آینده ترسیم شود.

فصل ۴-۱۴۰۳ برای استقلال از دیشب آغاز شد. مطمئن باشید تیمی در شأن شما هواداران خواهیم ساخت. تیمی که این بار بر خطاها و اشتباهات داوری پیروز شده و همه چیز در چارچوب مستطیل سبز تعیین شود.

فصلی که فقط یک بار بدون امتیاز از زمین خارج شدیم، با جام همراه نشد؛ اما شرافتمندانه جنگیدیم و تلاش کردیم تا لبخند، میهمان لب شمایان باشد. شما که صاحبان اصلی استقلال و فوتبال هستید. 

واقعیت آن است که زورمان به اشتباهات داوری نرسید و ای کاش متولیان فوتبال، با حضور کارشناسان خارجی بی طرف، به نقد و بررسی بازی‌های لیگ در چند فصل گذشته و به ویژه لیگی که تمام شد و باز هم به طور خاص چند بازی آخر فصل بنشینند، آسیب شناسی کنند و برای فصل بعد اصلاح کنند آن چه را که نباید بر لیگ ما می‌رفت و اتفاق افتاد. توقع زیادی نیست اگر خطایی و اشتباهی رخ داده خاطیان معرفی و با آنان برخورد شود. در این راه استقلال تمام هزینه‌های حضور این کارشناسان خارجی را هم تقبل می کند، چون معتقدیم این کار دفاع از فوتبال پاک است. 

اگر هوادار مغموم را بخواهیم تصور کنیم، بی شک شبیه هواخواهان آبی دل بود که دیشب خیلی‌هاشان زمزمه می‌کنند:

گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست 

آنچه البته به جایی نرسد فریاد است...

اعتراض به اشتباه های داوران را از همان هفته نخست فریاد کردیم و کسی نشنید.

شاید اگر VAR در لیگ ما هم مثل خیلی دیگر کشورها از سال ها پیش آمده بود، نیازی نبود این همه صدای شکسته در گلو باشیم.

توقع آن است که مهدی تاج، رئیس  فدراسیون فوتبال که این سال‌ها تمام تلاش فردی و سازمانی خود را برای اعتلای فوتبال کشور به کار گرفته کمک داور ویدئویی را میهمان لیگ بعد کند. قطعا حضور VAR در لیگ آتی تاثیر جریان ناسالم را در نتایج تا حدی زیادی کاهش خواهد داد.

باز هم سر تعظیم و ارادت در برابر شما هواداران بزرگ استقلال فرود می‌آوریم و زیر لب خطاب به شما می‌گوییم کنار شما آسیا که سخت نیست؛ کنار شما:
آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت"

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آموزش جان‌فدایان +عکس
وزیر نفت استعفا داد
سردار فدوی: مردم ایران به‌اندازه سر سوزنی از آمریکا هراسی ندارند
فیلم استعفای معلمان کذب است
فراهم شدن فرصت دوباره برای بازماندگان آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی ۱۴۰۵
پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به تیم المپیاد نجوم
فرمول رتبه‌های تک‌رقمی کنکور چیست؟
آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تصویب شد
درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد
قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکرده است
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top