تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/03/17 - 00:37
کد خبر: 506885

نامزدها توصیه‌های اخلاقی رهبر انقلاب را نصب‌العین قرار دهند

نامزدها توصیه‌های اخلاقی رهبر انقلاب را نصب‌العین قرار دهند

سخنگوی جبهه پایداری گفت: ستادهای نامزدها و هواداران آنها لازم است ضمن تبلیغ نامزد مدنظر خود از هرگونه تخریب و تهمت و یقه‌گیری اجتناب کنند و توصیه‌ها و نصایح امام خامنه‌ای مد ظله‌العالی را نصب العین خود قرار دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به انتخابات پیش روی ریاست‌جمهوری گفت:‌ باعنایت به مطالبه یکپارچه ملت مبنی بر ادامه راه شهید رئیسی توسط دولت آینده، مسئولیت جریان انقلاب بیش از پیش سنگین شده تا  نامزدی توانمند، انقلابی، متواضع، دلسوز، بصیر و پیگیر آرمانهای امام و شهدا و ولایت‌مدار را به مردم معرفی کند.

وی افزود: بر همین اساس جبهه پایداری تاکنون چندین جلسه جهت رسیدن به فردی اصلح که قابلیت دنبال کردن اهداف جمهور شهید باشد،‌ برگزار کرده و این موضوع را مورد بررسی قرار داده است.

متقی‌فر خاطرنشان کرد: البته راهبرد جبهه پایداری این است که پس از نهایی شدن نامزدها توسط شورای نگهبان، بررسی دقیق و جامع نامزدهای تأیید صلاحیت شده با محک شاخص‌های رئیس جمهور اصلح که شامل حدود 50 شاخص است، انجام شود و در نهایت نیز گزینه مورد نظر خود را به ملت شهیدپرور و بزرگوار و عزیز  ایران معرفی کند. 

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با ضمن تاکید بر رعایت اخلاق انتخاباتی عنوان کرد: ستادهای نامزدها و هواداران آنها لازم است ضمن تبیین شرایط کشور و بیان ویژگی‌های نامزد‌ها و تبلیغ برای نامزد خود در چهارچوب اخلاق اسلامی، از هرگونه تخریب و تهمت و یقه‌گیری اجتناب کنند و توصیه‌ها و نصایح امام خامنه‌ای مدظله‌العالی را نصب العین خود قرار دهند.

وی با اشاره به شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان، این حادثه را بسیار دردناک و خسارتی جبران ناپذیر توصیف کرد و گفت: اگر در هر جای دیگر دنیا چنین حادثه‌ای رخ می‌داد بی‌تردید فضای کشورِ حادثه دیده گرفتار چالش‌های سیاسی و اجتماعی پیچیده‌ای می‌شد. لکن در ایران اسلامی عزیز با وجود ساختار قانونی کارآمد و مستحکم و حضور و نقش بی بدیل ولایت، امور جاری کشور به نحو احسن مدیریت شد و روند تصمیم گیری برای آینده نظام و کشور با متانت تمام پیگیری شد و کلیه امور، با تدبیر و مدیریت پرکفایت رهبری معظم انقلاب برای برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در نهایت آرامش، پیش رفته است.

متقی‌فر تصریح کرد: آنچه مایه شگفتی جهانیان شد، حضور بی‌نظیر ملت بصیر در صحنه و تکریم و سپاسگزاری از رئیس جمهور شهید و همراهان بود؛ و اینبار بیش از پیش ملت با حضور یکپارچه خود، از نظام اسلامی و رهبری گرانقدر پشتیبانی و از خدمات رئیس جمهور شهید سپاسگزار بود و ادامه راه خدمت به ملت مورد تاکید قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
افت هم‌زمان قیمت طلا و سکه در بازار امروز
درخواست توانیر از مردم برای تامین مطمئن برق ۱.۵ میلیون کنکوری
حکم اخراج یکی از دانشجویان دانشگاه شریف ابلاغ شد
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
دردسر قدیمی که مردم را راهی شهرهای دیگر می‌کند
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
ترس نتانیاهو از رهبر انقلاب اسلامی به تبلیغات انتخاباتی‌اش هم رسید
استقلال خیالش از آسانی راحت است
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
بقائی: کانادا به تیم ذخیره آمریکا در تجاوز علیه ایران تبدیل شده است
اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی
ورود سرمربی پرسپولیس به رفتار بازیکن ازبکستانی
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top