تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/03/21 - 10:18
کد خبر: 507314

علت اصلی استعفای ۳ وزیر صهیونیستی

علت اصلی استعفای ۳ وزیر صهیونیستی

الجزیره در مطلبی اعلام کرد که ۳ وزیر عضو کابینه جنگی و کابینه رژیم صهیونیستی به علت شکست در جنگ غزه و تصمیم‌گیری‌های اشتباه نتانیاهو از سمت خود استعفا کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بعد از استعفای بنی گانتس عضو شورای جنگی رژیم صهیونیستی دو وزیر دیگر اسرائیل نیز از سمت خود استعفا کردند.

گانتس در اظهارات خود تاکید کرد که کابینه اسرائیل و نخست‌وزیر آن منافع تل‌آویو را در تصمیم گیری در خصوص جنگ دنبال نمی‌کنند. وی ادامه داد که نتانیاهو و شرکای سیاسی وی دعوت به وحدت را به یک دعوت عاطفی تبدیل کرده‌اند، بدون اینکه در عرصه میدانی به آن اعتقاد داشته باشند.

گادی آیزنکوت دیگر وزیر صهیونیستی عضو شورای جنگی رژیم اسرائیل نیز از سمت خود کناره‌گیری کرد. وی در اظهاراتی ابراز داشت که کابینه اسرائیل از مدت‌ها پیش اتخاذ تصمیم‌های مطلوب برای تحقق اهداف جنگ را رها کرده است.

وی خاطرنشان کرد که تصمیماتی که کابینه و نخست وزیر اسرائیل اتخاذ می‌کنند، در راستای منافع رژیم صهیونیستی نیست.

هیلی تروپر عضو حزب آبی و سفید وابسته به گانتس در کابینه رژیم صهیونیستی نیز از دیگر افرادی بود که استعفای خود را اعلام کرد.

دیروز آوی روزنفیلد فرمانده لشکر غزه نیز به علت شکست در جنگ غزه استعفا کرده بود.

مجموعه استعفاهای داخلی رژیم صهیونیستی به ویژه استعفای گانتس و آیزنکوت به علت عضویت در شورای جنگی اسرائیل، گرچه کابینه را از اکثریت خارج نمی کند، اما مقدمات استعفای دیگر مخالفان نتانیاهو را فراهم کرده و زمینه را برای فروپاشی کابینه وی مهیا می کند.

نتانیاهو در واکنش به موج استعفاها در سرزمین‌های اشغالی تصریح کرد: اکنون زمان مناسبی برای استعفا نبود، بلکه زمان وحدت بود.

بنیامین نتانیاهو افزود: ما تا پیروزی و تحقق تمامی اهداف جنگ و در راس آن آزادی همه اسرا و نابودی حماس به راه خود ادامه می‌دهیم.

ایتمار بن گویر وزیر جنجالی و افراطی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در پی استعفای بنی گانتس خواستار پیوستن به کابینه جنگ شد و مدعی شد که زمان آن رسیده تا تصمیماتی شجاعانه اتخاذ و بازدارندگی حقیقی ایجاد شود تا امنیت برای ساکنان جنوب و شمال و کل اسرائیل محقق شود!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top