تاریخ انتشار: شنبه 1403/03/26 - 11:14
کد خبر: 507786

انسداد بخش جنوبی بزرگراه یادگار امام از فردا

انسداد بخش جنوبی بزرگراه یادگار امام از فردا

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از انسداد بخش جنوبی بزرگراه یادگار امام در محدوده میدان جی از فردا یکشنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ مصطفی زینی‌وند رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی شهر امن درباره انسداد بخش جنوبی بزرگراه یادگار امام (ره) اظهار داشت: مسیر شمال به جنوب بزرگراه یادگار امام (ره) در بخش انتهایی و به واسطه تکمیل شاخه غربی این بزرگراه که به میدان فتح و در ادامه تا میدان آزادگان اتصال پیدا نماید بمنظور احداث شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ، از روز یکشنبه بیست و هفتم خرداد ۱۴۰۳ در حدفاصل خیابان امام خمینی (ره) تا میدان جی بطور کامل مسدود خواهد شد. 

وی گفت: دسترسی به خیابان سی متری جی در مسیر شمال به جنوب این بزرگراه صرفا از طریق مسیرهای جایگزین است؛ یعنی از طریق زیرگذر یادگار امام (ره) ورود به خیابان امام خمینی (ره) به سمت شرق و در ادامه گردش به داخل خیابان کارون به سمت جنوب و در انتها به خیابان کمیل یا از طریق مسیر همسطح بزرگراه یادگار امام (ره) وارد خیابان دامپزشکی به سمت غرب و در ادامه گردش به خیابان استاد معین به سمت جنوب امکانپذیر خواهد بود.

وی افزود: انسداد مسیر از خیابان امام خمینی (ره) به سمت میدان جی خواهد بود و دسترسی از این مسیر به کلی مسدود خواهد شد.

سرهنگ زینی وند گفت: شهروندانی که قبلا از بزرگراه یادگار امام (ره) تردد می کردند باید از خیابان استاد معین – خیابان هاشمی یا از بزرگراه سعیدی تردد کنند.

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: این انسداد مسیر با توجه به کلان بودن پروژه احتمالا بیش از یکسال به طول خواهد انجامید ولی پس از تکمیل و بهره برداری موجب رفع گره ترافیکی میدان فتح و همچنین تامین دسترسی مستقیم شهروندان از بزرگراه یادگار امام به بزرگراه آزادگان می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top