تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/04/13 - 18:41
کد خبر: 509616

زمان واریز سود سهام عدالت متوفیان

زمان واریز سود سهام عدالت متوفیان

دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: پرداخت سود سهام عدالت متوفیان زمانی انجام می‌شود که پرداخت عمومی برای سود سهام عدالت داشته باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: اگر فردی مراحل انتقال سهام عدالت متوفی خود را طی کرده باشد، اما برای آن سود واریز نشده باید در گام نخست به سامانه سجام مراجعه کند و متوجه مشکل شود، اما در کل ممکن است شماره شبای بانکی که ارائه داده یا مدارک ارائه شده مشکلاتی داشته باشند باید به یک نکته هم توجه داشت که اگر یکی از وراث که سجامی است مدارک را ارائه دهد در صورتی سود برای سایر وارث واریز می‌شود که حتما سجامی شده باشند یعنی در واقع یکی از شروط مهم و اصلی دریافت سود این است که دارندگان حتما سجامی شده باشند.

او می‌گوید: باید بر این نکته هم تاکید داشت که اگر فردی دارای سهام عدالت فوت کرده باشد تمام سودهایی که دریافت نکرده به شکل یکجا برای وراث واریز خواهد شد یعنی در صورت فوت فرد سودی از بین نمی‌رود و این سود انباشت می‌شود و هنگام انحصار وراثت و طی کردن فرآیند سود برای وراث واریز خواهد شد.

حاجی‌وند بیان کرد: نکته دیگر این که زمانی فردی اقدامات مربوط به انحصار وراثت را انجام می‌دهد این شکلی نیست که در لحظه سود سهام عدالت برای آن و دیگر ورثه واریز شود و روند این گونه است که در اولین فرصتی که سود سهام عدالت به تمام مشمولان پرداخت شود سود برای این فرد و سایر وراث واریز خواهد شد یعنی اگر کسی بعد از مرحله اول و دوم واریز همگانی سود سهام عدالت اقدامات انتقال سهام عدالت متوفی خود را انجام داده باشد باید منتظر باشد تا سومین مرحله پرداخت سود سهام عدالت انجام شود تا سودها را یکجا دریافت کند.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در نهایت تاکید کرد: پرداخت سود سهام عدالت متوفیان میان وراث زمانی انجام می‌شود که پرداخت عمومی برای سود سهام عدالت داشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top