تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/04/17 - 08:51
کد خبر: 509920

دستگیری عوامل شهادت ماموران حافظ آرای مردم در سیستان و بلوچستان

دستگیری عوامل شهادت ماموران حافظ آرای مردم در سیستان و بلوچستان

اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان با انتشار بیانیه‌ای از دستگیری تیم تروریستی ۸ نفره در این استان خبر داد و اعلام کرد: این تیم تروریستی در شهادت شهدای حافظ آرای مردم در انتخابات هفته اخیر دست داشتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بیانیه اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان آمده است: در پی حمله تروریستی ناجوانمردانه به خودروی حامل صندوق آرای مردم جکیگور شهرستان راسک در دقایق نخست بامداد نهم تیرماه، که منجر به شهادت و مجروحیت چند تن از مدافعان سرفراز امنیت شد که بلافاصله سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، عملیات گسترده و همه جانبه شناسایی و تغییر تروریست‌ها در داخل و خارج از کشور را به اجرا گذاشتند.

مجموعه اقدامات ترکیبی و چند لایه شناسایی و تعقیب تروریست‌ها طی چند مرحله در نقاط مختلف و مخفیگاه‌های متعدد جنایتکاران مزدور در سطح استان صورت گرفت.

آخرین مرحله آن در ساعت ۴ بامداد روز پانزدهم تیر ماه به اجرا گذاشته شد منجر به دستگیری هر ۸ عضو عملیاتی و پشتیبانی تیم تروریستی و کشف چندین قبضه سلاح و مهمات مربوطه نارنجک بیسیم دستی و مقادیر قابل توجهی مواد منفجره شد.

بر اساس اطلاعات موثق، هدایت تروریست‌های دستگیر شده از خاک یکی از کشورهای همسایه صورت گرفته و در حال فراهم آوردن مقدمات برای اجرای عملیات تروریستی گسترده در روزهای بعد بودند که با الطاف الهی و سرعت عمل دلاور سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان دستگیر شدند.

با درود به ارواح طیبه شهدای حافظ آرای مردم، اطمینان می‌دهیم که تنبیه سخت عوامل هدایت کننده تروریست‌ها، هرجا که باشند همچون گذشته در دستور کار بوده و مشمول مرور زمان نخواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
مراحل دسترسی به سکوهای خارجی اعلام شد
پس از جنگ ۴۰ روزه به سلاح‌های پیشرفته‌تری دست یافته‌ایم
اصابت پهپاد به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک
از حجاب تا کنشگری، فرصتی که نباید از دست برود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top