تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/04/21 - 11:19
کد خبر: 510506

شرایط خروج از کشور مشمولان در ایام محرم و اربعین

شرایط خروج از کشور مشمولان در ایام محرم و اربعین

رییس نظام وظیفه عمومی فراجا از حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان غیر غایب در ایام محرم و صفر خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار تقی مهری رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا درباره شرایط خروج از کشور مشمولان در ایام محرم و اربعین گفت: موضوع امنیت زیر ساخت و زیر بنای هر گونه فعالیت است، نیروهای مسلح در نظام مقدس جمهوری اسلامی رسالت مهم آنها تأمین امنیت است چه در داخل و چه در مرزها و خارج از کشور بنابراین ایجاد بازدارندگی در دشمنان، نیروهای مسلح این وظیفه را به عهده دارند.

وی افزود: سربازان در کنار نیروهای پایور برای دفاع از استقلال تمامیت ارضی نقش مهمی را ایفا می‌کنند بنابراین جایگاهی که خدمت سربازی دارد جایگاه فوق العاده مهمی است و خدمت مقدس است.

وی در خصوص تسهیلات تردد مشمولین غیر غایب به کشور عراق گفت: دانشجویان، طلاب، مشمولان دارای برگه اعزام و یا افرادی که در مهلت قانونی قرار دارند می‌توانند بدون سپردن وثیقه از اول ماه محرم ۱۷ تیرماه تا پایان ماه صفر ۱۴ شهریور ماه از کشور به قصد زیارت عتبات و راهپیمایی اربعین استفاده کنند به صورت سامانه‌ای و هوشمند می‌توانند ثبت درخواست خروج از مرزهای هوایی، زمینی از طریق سامانه سخا با پلیس من یا سایت وظیفه عمومی ثبت کنند.

وی ادامه داد: تا کنون افرادی که ثبت نام داشتند توانستند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی گفت: متولدین ۱۳۸۵ نیاز به ثبت درخواست ندارد و می‌توانند مستقیم به سامانه پلیس +۱۰ مراجعه و درخواست گذرنامه و از کشور خارج شوند.

سردار مهری بیان کرد: کسانی که وارد سامانه می‌شوند و جواب مثبت برای خروج دریافت نکردند افرادی هستند که سال گذشته ثبت درخواست کردند ولی هنگام‌بازگشت ورودشان به کشور ثبت نشده این‌ها باید به نظام وظیفه استان خودشان مراجعه و این ثبت را درست کنند.

رئیس نظام وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولین غایب فقط با تعیین و مشخص کردن علت غیبت می‌توانند از کشور خارج شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top