تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/04/21 - 13:23
کد خبر: 510521

زوار اربعین با خودروی شخصی به مرزها بیایند

زوار اربعین با خودروی شخصی به مرزها بیایند

رییس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به توسعه ظرفیت پارکینگ‌ها و از طرفی برخی کمبودها در حوزه حمل و نقل عمومی، از زوار اربعین خواست تا با خودروی شخصی به مرزها بیایند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدمجید میر احمدی رییس ستاد مرکزی اربعین در خصوص ظرفیت حمل و نقل عمومی در اربعین امسال گفت: قرار بود امسال وزراتخانه‌ها و دستگاه‌ها دو هزار دستگاه اتوبوس را تا پیش از اربعین وارد کشور کنند که این امر محقق نشد. از سوی دیگر بخشی از ناوگانی هم که اربعین سال گذشته مورد استفاده قرار گرفته بود، طی این یک سال فرسوده شده و به تبع ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی امسال قدری کاهش یافته است.

میراحمدی تعداد اتوبوس های لازم برای تردد زوار در اربعین امسال را بیش از هفت هزار دستگاه عنوان کرد و افزود: سرپرست ریاست جمهوری دستورات لازم را به دستگاه‌ها برای تامین این تعداد اتوبوس ابلاغ کرده و امیدواریم امسال مشکلی نداشته باشیم.

میراحمدی با تاکید بر استفاده زوار از خودروی شخصی گفت: تمام تمهیدات لازم در خصوص جابجایی زوار اندیشیده شده، اما تاکید و توصیه ما این است که زوار حتی المقدور با خودروی شخصی به مرزها بیایند.

وی با اشاره به توسعه پارکینگ‌ها در مرزهای کشور گفت: در حال حاضر برای پارک خودرو و اتوبوس هایی که چهار میلیون زائر را طی مدت اربعین به مرز بیاورند ظرفیت داریم و زوار به هر تعداد که با خودروی شخصی به مرزها بیایند، مشکلی از حیث پارکینگ نداریم.

میر احمدی در ادامه یکی از چالش های اصلی در اربعین امسال را گرمای هوا عنوان و تصریح کرد: در همین راستا تقاضا داریم زوار نکات مربوط به پیشگیری از گرمازدگی را به دقت رعایت کنند.

وی افزود: بیماران زمینه‌ای، سالمندان و کودکان خردسال باید مراقبت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top