تاریخ انتشار: شنبه 1403/04/23 - 09:30
کد خبر: 510602

تمهیدات ویژه پلیس در ایام تاسوعا و عاشورا

تمهیدات ویژه پلیس در ایام تاسوعا و عاشورا

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به تمهیدات ویژه پلیس در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از حضور ۱۰۰ درصدی تیم‌های راهور در اطراف مراکز مذهبی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش گفت: پلیس راهور تهران بزرگ با توجه به حضور پرشور و گسترده عزاداران امام حسین (ع) در شب‌ها و گاهاً در طول روز در تکایا و مساجد و مراکز مذهبی، از قبل تمهیدات ترافیکی خاصی را به همین مناسبت برابر طرح‌های انتظامی - ترافیکی مناسبتی، پیش بینی کرده و تدابیر لازم را اندیشیده است و در همین خصوص خدمات خاص و ویژه ای را به عزاداران حسینی (ع) خواهد داشت.

وی افزود: همکاران بنده علاوه بر اینکه در مقابل این مراکز مذهبی، تکایا و حسینیه‌ها حضوری پر رنگ و فعال دارند، نسبت به انضباط بخشی ترددها نیز اقدام می‌کنند و همچنین در بحث چینش مناسب خودروها و نیز حاکم شدن نظم و انضباط و چینش مورب خودروها اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

سرهنگ بهرام آبادی بیان داشت: با توجه به حضور عزاداران با لباس مشکی در این مراسم، رانندگان حتماً توجه ویژه ای مخصوصاً در مواقع تاریکی هوا و شب‌ها به این قشر از کاربران ترافیکی داشته باشند تا برخوردی صورت نگیرد.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ افزود: پارک‌های مورب نیز در مراکز مذهبی، تکایا و.. که جمعیت بیشتری در آن حضور می‌یابند به صورت خاص و ویژه با هدایت تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ انجام می‌شود تا شاهد نظم بیشتری در معابر پیرامونی و خیابان‌ها در این ایام باشیم لذا از شهروندان تقاضا می‌شود با تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ مستقر در معابر و خیابان‌های پیرامونی مراسم، همکاری لازم را داشته باشند.

وی گفت: رانندگان از پارک خودروهای خود در محل‌هایی که پارک ممنوع است جدا خودداری نمایند چرا که همکاران بنده به هیچ عنوان اجازه پارک در این محل‌ها را به رانندگان نمی‌دهند.
سرهنگ بهرام آبادی افزود: همیشه و مخصوصاً در این ایام موتورسواران به هیچ وجه اجازه توقف و تردد در پیاده روها را ندارند چرا که این محل می‌بایست در اختیار عابرین پیاده باشد.

سرهنگ بهرام آبادی: در این ایام که حرکات دستجات عزاداری را در سطح معابر شاهد هستیم، رانندگان باید نهایت دقت و توجه خود را به حرکت عزاداران و دستجات سینه زنی و عابرین پیاده داشته باشند تا حادثه و تصادفی روی ندهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top