تاریخ انتشار: شنبه 1403/04/23 - 11:17
کد خبر: 510634

تاکید بر همکاری پژوهشگاه‌ها با سازمان‌های اجرایی

تاکید بر همکاری پژوهشگاه‌ها با سازمان‌های اجرایی

دبیر مجمع پژوهشگاه‌های کشور بر لزوم همکاری پژوهشگاه‌ها با سازمان‌های اجرایی تأکید کرد و همکاری با پژوهشگاه جنگ و سازمان هواشناسی را فرصتی مناسب برای همکاری دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیست و نهمین نشست مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور، سه شنبه ۱۹ تیرماه با حضور جمعی از رؤسای پژوهشگاه‌های ملی کشور به میزبانی مؤسسه تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

علی باقر طاهری‌نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و دبیر مجمع پژوهشگاه‌های کشور در این جلسه بر لزوم همکاری پژوهشگاه‌ها با سازمان‌های اجرایی تأکید کرد و همکاری با پژوهشگاه جنگ و سازمان هواشناسی را فرصتی مناسب برای همکاری دانست.

وی همچنین در خصوص نشست سرآمدان آموزشی گزارشی ارائه داد و بر لزوم اجرایی سازی آیین نامه‌های ابلاغی از سوی وزارت تأکید کرد.

در ادامه،  سید سروش قاضی نوری رئیس مؤسسه تحقیقات سیاست علمی کشور، ضمن اشاره به تغییر نام مرکز به مؤسسه، به پیشرفت مؤسسه در رتبه بندی‌های مختلف در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: مؤسسه تحقیقات سیاست علمی کشور تلاش می‌کند علاوه بر پاسخ به نیازهای وزارت عتف، از متخصصان و اعضای هیئت علمی خود بهره برده و تحولی در انتشارات و نظریه‌پردازی در حوزه سیاست‌گذاری ایجاد کند.

وی همچنین به معرفی پروژه‌های جدید و در حال انجام مؤسسه از قبیل تشکیل اندیشکده مرجعیت علمی، پروژه راه علم، بازنگری آیین‌نامه ارتقاء و همکاری در تدوین اسناد راهبردی دانشگاه‌ها پرداخت.

قاضی نوری در ادامه ضمن معرفی هویت شبکه ملی سیاست پژوهی علم، فناوری و نوآوری و شکل گیری دبیرخانه شبکه ملی مدیران تحقیق و توسعه در مؤسسه از پژوهشگاه‌ها دعوت کرد تا با پیوستن به این شبکه و همکاری بیشتر با مؤسسه در پیشبرد هر چه بهتر اهداف نقش تاثیرگذاری داشته باشند.

صمد نژاد ابراهیمی، مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم در ادامه از رشد نمایه سازی نشریات علمی و جهش در استاندارد نشر علمی کشور طی سه سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۷۲ نشریه علمی ما نمایه بین‌المللی اخذ کرده اند و این پیشرفت خوبی در این عرصه است. وی با اشاره به اینکه نشریات نمایه شده در حوزه علوم انسانی در حال حاضر کم هستند افزود: در حوزه علوم انسانی پتانسیل خوبی وجود دارد و امیدواریم در ماه‌های آینده با سرمایه‌گذاری بهتر خبرهای خوبی در این خصوص بشنویم.

وی در ادامه گزارشی از روند پذیرش دانشجو برای پژوهشگاه‌ها، تعداد ظرفیت پیشنهادی مورد نیاز پژوهشگاه‌ها، تعداد ظرفیت اعلام شده در دفترچه آزمون، رایزنی‌های صورت‌گرفته با حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم و مکاتبات صورت گرفته با پژوهشگاه‌ها ارائه کرد و مقرر شد پژوهشگاه‌های عضو مجمع اقدامات لازم را در خصوص نواقص اعلامی از سوی ایشان رفع کنند.

گفتنی است بیست و نهمین نشست مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور با تبادل نظر و پاسخ به سوالات اعضای مجمع و پیشنهادهای مطرح شده پایان یافت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top