تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/04/28 - 09:48
کد خبر: 511009

آخرین تلاش‌ها برای کنار زدن بایدن

 آخرین تلاش‌ها برای کنار زدن بایدن

شبکه ای بی سی نیوز پنجشنبه گزارش داد، چاک شومر رهبر دموکرات‌های سنا در ملاقاتی با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به وی گفت که برای کشور و حزب دموکرات بهتر است به کارزار انتخاباتی خود پایان دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این شبکه آمریکا اعلام کرد که این ملاقات روز شنبه انجام شد. بر اساس این گزارش، یک منبع آگاه گفت که حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا نیز دیدگاه مشابهی را مستقیما به بایدن اعلام کرده است.

دفتر شومر در بیانیه‌ای گزارش ای بی سی نیوز را «گمانه‌زنی بیهوده» توصیف کرد اما گفت که وی «روز شنبه دیدگاه‌های حزبش را مستقیما به بایدن اعلام کرد.»

در همین حال، آدام شیف از اعضای ارشد حزب دموکرات آمریکا در مجلس نمایندگان چهارشنبه از جو بایدن درخواست کرد از انتخابات ریاست جمهوری این کشور کناره‌گیری کند.

از سوی دیگر، سی ان ان پنجشنبه به نقل از یک مشاور ارشد حزب دموکرات که نخواست نامش فاش شود، گزارش داد که «گفت‌وگوهای خصوصی با کنگره» در مورد آینده بایدن ادامه دارد و رئیس جمهور «پذیرای» این گفت‌وگوها بوده است.

این مشاور ارشد با اشاره به بحث‌ها درباره اینکه کامالا هریس معاون رئیس جمهور گزینه جانشینی بایدن و نامزدی نهایی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شود، افزود: بایدن از گفتن اینکه «کامالا پیروز نمی‌شود» به این سوال رسیده است که «آیا کامالا پیروز می‌شود.»

بایدن در اولین مناظره با دونالد ترامپ که هشتم تیر ماه برگزار شد، به لکنت افتاد، بیش از اندازه مکث می‌کرد و نتوانست در تمام طول مدت این مناظره به وضوح افکار خود را بیان کند. به دنبال آن، تردیدها در مورد توان ذهنی و جسمانی وی برای ادامه مبارزات انتخاباتی افزایش یافت و تاکنون شمار زیادی از اعضای حزب دموکرات در کنگره آمریکا خواستار پایان کارزار انتخاباتی بایدن و خروج وی از رقابت با ترامپ شده‌اند.

بایدن چهارشنبه در مصاحبه‌ای گفت، اگر پزشکان تشخیص دهند که «مشکل پزشکی» دارد، کناره‌گیری از مبارزات انتخابات ریاست جمهوری را بررسی می‌کند.

ساعاتی بعد اعلام شد که آزمایش کرونای بایدن مثبت شده و برنامه‌های انتخاباتی وی در لاس وگاس لغو شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
عارف، آیین‌نامه انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی را ابلاغ کرد
یوتیوبرهای ایرانی قربانی یک تصمیم در کالیفرنیا
بحران آب به نقطه پایان نرسید
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
مدیرعامل ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه ها هستند
تأکید بر تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک میان ایران و یک دانشگاه چینی
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top