تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/04/28 - 09:55
کد خبر: 511013

انتقاد شریعتمداری به دعوت صداوسیما از ظریف

انتقاد شریعتمداری به دعوت صداوسیما از ظریف

حسین شریعتمداری، مدیرمسؤول مؤسسه کیهان از دعوت صداوسیما از ظریف برای حضور در برنامه تلویزیونی انتقاد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روز گذشته رئیس سازمان صداوسیما از حضور محمدجواد ظریف در یک برنامه تلویزیونی خبر داد و  توضیح داد که ظریف به‌عنوان «رئیس شورای راهبردی دولت چهاردهم» و برای اطلاع‌رسانی درباره فرایند انتخاب وزرا به تلویزیون دعوت شده است.

در همین راستا، خبرنگار فارس در تماس با حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان نظر ایشان را در این خصوص جویا شده است.

شریعتمداری در ابتدا گفت: دعوت از آقای ظریف یک اقدام نامتعارف است و فاقد توجیه منطقی و قانونی است. کاش صداوسیما از جناب پزشکیان برای حضور در سیما دعوت می‌کرد. مخصوصاً آن که کنفرانس خبری از قبل اعلام شده ایشان به تعویق افتاده و معلوم نیست چرا هنوز  انجام نشده است .

وی افزود: آقای ظریف مسئولیت رسمی ندارند و جایگاه کنونی ایشان یک جایگاه درون‌حزبی است و از این روی دعوت از آقای ظریف نمی‌تواند توجیه قابل‌قبولی داشته باشد.

مدیرمسئول کیهان در ادامه گفت: به اعتقاد بنده، جناب ظریف قبل از حضور یک‌طرفه در تلویزیون باید به چند سؤال درباره عملکرد خود توضیح بدهند و کاش برادر عزیزمان جناب آقای جبلی قبل از دعوت از آقای ظریف برای حضور  یک‌طرفه، از برخی کارشناسان برای پرسش چند سؤال راهبردی از ایشان نیز دعوت به عمل می‌آوردند.

شریعتمداری در پاسخ به این سؤال که چه پرسش‌هایی موردنظر است و چرا طرح آنها ضرورت دارد، گفت: در کارنامه آقای ظریف چند نقطه مبهم وجود دارد که توضیح ایشان درباره این نقاط مبهم از یکسو به نفع نظام و از سوی دیگر به نفع جناب پزشکیان است که در آینده به آن بیشتر خواهم پرداخت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top