تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/05/01 - 17:10
کد خبر: 511452

آغاز همکاری علمی بین دانشگاه‌های ایران و اندونزی

آغاز همکاری علمی بین دانشگاه‌های ایران و اندونزی

سفیر اندونزی در ایران گفت: در رشته‌های مهندسی، اقتصاد، علوم اجتماعی و دانشگاه‌های هنر، زبان و فرهنگ اندونزی آمادگی همکاری علمی و پذیرش بورسیه را دارند؛ بورسیه‌های اندونزی برای شرکای ما از جمله ایران ارائه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، رونی پراستیو یولیانتورو سفیر اندونزی در جمهوری اسلامی ایران، در بازدید از دانشگاه حضرت معصومه(س) قم ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع)، این بازدید را فرصت بسیار مناسبی برای همکاری های علمی و دانشگاهی دانست که باید از آن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ارتقاء ارتباطات میان ایران و اندونزی از جمله مواردی است که در این جلسه می توان آن را پیگیری کرد، ادامه داد: حدود 250 دانشجوی اندونزیایی در ایران مشغول تحصیل بوده که تعداد قابل توجهی از آنان در قم و همچنین شهرهای تهران و تبریز هستند؛ دانشجویان اندونزیایی غیر از رشته‌های علوم دینی در دیگر رشته‌های مهندسی، علوم پزشکی و ... در ایران تحصیل می‌کنند.

سفیر اندونزی در ایران گفت: در رشته های مهندسی، اقتصاد، علوم اجتماعی و دانشگاه‌های هنر، زبان و فرهنگ اندونزی آمادگی همکاری علمی و پذیرش بورسیه را دارند؛ بورسیه‌های اندونزی برای شرکای ما از جمله ایران ارائه می‌شود و امیدوارم در آینده دانشجویان حضرت معصومه(س) در بورسیه‌های مذکور پذیرش شوند.

رونی پراستیو یولیانتورو عنوان کرد: همکاری بین دانشگاهی ایران و اندونزی آغاز شده ‌که بیشترین همکاری ها میان دانشگاه های علوم پزشکی تهران و اندونزی بوده است؛ دانشگاه محمدیه با دانشگاه تهران همکاری ویژه ای دارد و همکاری پژوهشی مشترک در زمینه تاریخ و فرهنگ برقرار است. امیدواریم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاه‌ها و سازمان‌های مختلف اندونزی همکاری و تعامل داشته باشد. سازمان‌های جامع اسلامی در اندونزی در ایجاد همکاری‌های آموزش عالی بسیار فعال هستند، سازمان محمدیه، 180 دانشگاه در اندونزی و یک دانشگاه در مالزی دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه حضرت معصومه(س) به ارتقای بانوان و آموزش آنان تاکید دارد و این خود می تواند یک زمینه همکاری با اندونزی باشد. امیدواریم هر دو طرف یعنی سفارت اندونزی و دانشگاه حضرت معصومه(س) نتایج این دیدار مشترک را پیگیری کنند. ما آمادگی کامل خود را در جهت همکاری دانشگاه ها و سازمان‌های جامع اسلامی اندونزی با دانشگاه حضرت معصومه(س) اعلام می‌کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top