تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/06 - 08:51
کد خبر: 511856

المپیک سی و سوم - پاریس؛

برنامه روز نخست المپیک؛ از روئینگ تا تنیس روی میز

برنامه روز نخست المپیک؛ از روئینگ تا تنیس روی میز

نخستین روز رسمی سی وسومین دوره بازیهای المپیک پاریس از روز شنبه با مسابقات ورزشکاران کشورمان در رشته های روئینگ، ژیمناستیک، شمشیربازی، تنیس روی میز، تیراندازی همراه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شامگاه جمعه پنجم مرداد ماه و با برگزاری مراسم افتتاحیه سی و سومین دوره بازیهای المپیک در رود سن شهر پاریس، این رویداد رسماً از صبح روز شنبه ششم مردادماه با برگزاری مسابقات در رشته در رشته های مختلف آغاز به کار می کند.

در نخستین روز از این رویداد، ورزشکاران کشورمان در رشته های روئینگ، تنیس روی میز، ژیمناستیک، شمشیربازی و تیراندازی به مصاف رقبای خود خواهند رفت.

در قایقرانی و در رشته روئینگ فاطمه مجلل پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه، در مرحله گروهی تک نفره زنان از ساعت ۱۱:۴۲ دقیقه صبح به وقت کشورمان در گروه اول با قایق هایی از از اوگاندا، آفریقای‌جنوبی، اسپانیا، استرالیا و نیکاراگوئه رقابت می‌کند. قایق‌های اول تا سوم این رقابت به یک‌چهارم نهایی و مابقی به شانس مجدد می‌رود.

در شمشیربازی هم در اسلحه سابر محمد فتوحی در مرحله یک سی و دوم با نماینده مکزیک روبرو می شود. مسابقه فتوحی ساعت ۱۱:۵۵ دقیقه آغاز می شود.

علی پاکدامن هم از ساعت ۱۴:۲۵ در مرحله یک شانزدهم نهایی انفرادی اسلحه سابر به مصاف یوشیدا از کشور ژاپن خواهد رفت.

محمد رهبری سومین نماینده اسلحه سابر ایران هم در ساعت ۱۵:۱۵ برابر سپاستین پاتریک از کشور میزبان قرار می گیرد.

اما در ژیمناستیک مهدی الفتی پرچمدار افتتاحیه ایران و تاریخ ساز این بازیها در دور مقدماتی ماده پرش خرک از ساعت ۱۲:۳۰ به مصاف رقبای خود خواهد رفت.

مسابقات تیراندازی هم از فردا استارت زده می شود. در اولین روز این مسابقات، هانیه رستمیان از ساعت ۱۴ در مقدماتی ماده تپانچه بادی ۱۰ متر مسابقه خواهد داد.

در اولین روز مسابقات تنیس روی میز هم نوشاد عالمیان در اولین رقابت خود ساعت ۲۱:۳۰ و در مرحله یک سی و دوم با ورزشکاری از نیجریه روبرو می شود.

ندا شهسواری دیگر ورزشکار این رشته و پرچمدار مراسم افتتاحیه هم با نماینده در جدول یک سی و دوم از ساعت کشور ۲۱:۳۰ برابر نماینده میزبان فرانسه قرار خواهد گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top