تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/06 - 16:04
کد خبر: 511931

آزمون؛ امروز در تست‌های پزشکی شباب الاهلی

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در یک قدمی پیوستن به شباب الاهلی امارات قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سردار آزمون پس از حضوری ناامیدکننده در بایرلوکوزن، حالا تا پیوستن به شباب الاهلی امارات تنها یک گام فاصله دارد. فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ مدارک سردار آزمون برای پیوستن به شباب الاهلی امارات مورد تأیید و در آستانه امضا شدن است.

طبق ادعای رومانو؛ آزمون 29 ساله بخش اول تست‌های پزشکی باشگاه شباب الاهلی را امروز (شنبه) پشت‌سر خواهد گذاشت و در روزهای پیش رو قراردادش را امضا خواهد شد. دوین اوزک مدیرفنی تیم فوتبال بایرلورکوزن هم در سفر آزمون به دبی او را همراهی کرده تا این اتتقال را به سرانجام برساند. این باشگاه بوندس‌لیگایی از این انتقال رقمی بین 5 میلیون تا 6 میلیون یورو نصیبش خواهد شد.

سردار آزمون که به دلیل اختلاف با ژابی آلونسو در برنامه‌های تاکتیکی این مربی اسپانیایی در بایرلورکوزن جایی نداشت؛ به همین دلیل با وجود داشتن پیشنهادی جدی از سوی باشگاه سویا، ترجیح داد به جای ادامه حضور در فوتبال اروپا به شباب الاهلی امارات بپیوندد و فوتبالش را در قاره آسیا ادامه دهد.

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان، فصل گذشته به طور قرضی برای تیم رُم بازی کرد و در نهایت با فعال نشدن بند خرید 12.5میلیون یورویی‌اش از سوی این باشگاه ایتالیایی به بایرلورکوزن بازگشت. او فصل اخیر در 29 بازی از رقابت‌های مختلف برای جالوروسی به میدان رفت و آمار 3 گل زده و 4 پاس‌گل را از خود به‌جای گذاشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top