تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/05/07 - 13:19
کد خبر: 512046

ورود شورای رقابت به افزایش قیمت جدید خودروسازان داخلی

ورود شورای رقابت به افزایش قیمت جدید خودروسازان داخلی

بلافاصله پس از اعلام دولت مبنی بر آزادسازی واردات خودرو کارکرده و ایجاد آرامش در بازار، شرکت‌های سایپا، ایران‌خودرو و مونتاژساز مدیران خودرو خودروهای خود را گران‌تر کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سپهر دادجوی توکلی سخنگوی شورای رقابت در واکنش به افزایش قیمت‌های اخیر خودروسازان اظهار داشت: شورای رقابت موکدا به اجرای دستورالعمل خودرویی تاکید دارد و براساس آن دستورالعمل اعتقاد دارد که بازار خودرو باید تنظیم شود، اگرچه برخی از بازیگرانی که مجری دستورالعمل هستند شاید در برخی از انجام وظایفشان انتظارات را برآورده نکرده‌اند.

سخنگوی شورای رقابت اظهار داشت: بنابراین شورای رقابت از ابزارهای قانونی خود برمبنای وظیفه نظارت بر دستورالعمل‌، استفاده می‌کند و مصرف‌کننده باید آسوده خاطر باشد که اگر در این فرآیند تخلفی صورت گرفته باشد، شورای رقابت پیش از همه مطلع شده و قطعا اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

وی افزود: بنابراین اگر تخلفی از سوی خودروسازان در خصوص قیمت‌های اعلامی جدید صورت بگیرد شورای رقابت رسیدگی می‌کند.

به گفته دادجوی توکلی باید توجه داشت که برای تنظیم بازار خودرو باید به اجرای دقیق دستورالعمل متوسل شد و هرگونه سیاست‌زدگی یا اجرای ناقص، ممکن است به بازار لطمه بزند که آثار آن در ماه‌های آتی نمود پیدا کند.

در دو هفته اخیر، بلافاصله پس از اعلام دولت مبنی بر آزادسازی واردات خودرو کارکرده و ایجاد آرامش در بازار، شرکت‌های سایپا، ایران‌خودرو و مونتاژساز مدیران خودرو خودروهای خود را گران‌تر کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top